BIO plodová zelenina

BIO rajče Taste F1 - Lycopersicon esculentum - bio semena - 10 ks

1003707

Nové

Rajče tyčkové je polopozdní odrůda s většími červenými plody, vážícími okolo 500 g. Plody jsou odolné vůči popraskání a mají výbornou aromatickou chuť. Díky ní se hodí jak k přímé konzumaci, tak i na vaření, do salátů atd.

K výhodám této rostliny patří vysoká odolnost vůči virovým onemocněním a škůdcům.

Doba zrání je přibližně 75 dní.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

Více informací

67 Kčs DPH

Toto zboží není momentálně skladem

 
Návod

předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčení je obvykle 1–2 týdny. Tato doba ale může být i delší. Během klíčení je nutné udržovat teplo.

Přibližně od poloviny května je možné přemístit rostliny ven (v době, kdy již nehrozí ranní mrazíky). Ideální spon je 80 x 50 cm. Konečné stanoviště pro růst by mělo být teplé, slunečné a dobře chráněné, se středně těžkou půdou, bohatě zásobenou humusem.

Substrát doporučujeme používat speciální pro rajčata a papriky, a to vždy spařený. Zeminu lze propařit např. v mikrovlnné troubě. Během růstu plodů je důležitá pravidelná závlaha a dostatečný přísun živin. K hnojení můžeme používat např. kristalon pro rajčata a papriky.

 
Detailní informace
Stanoviště:Slunečné
Výsev / výsadba:Duben
OdrůdyTyčkové
Barva odrůdyČervená
KvalitaBIO kvalita
 
Nejčastější dotazy

V případě, že máte nějaký dotaz k nákupu, přesvědčte se nejprve, zda odpověď na Vaši otázku nenaleznete v rámci našich Nejčastějších dotazů (FAQ)

Pokud zde nenaleznete odpověď nebo potřebujete jakékoliv doplňující informace, napište nám zprávu přes kontaktní formulář, příp. využijte telefonní kontakt +420 212 242 993.

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související články

Čím se liší BIO osiva od těch běžných?

Jak si vypěstovat vlastní BIO zeleninu?

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Posledně prohlédnuté

Menu