×
PPL Parcelshop

Kategorie

Tulsí BIO - Bazalka posvátná - Ocimum sanctum - mletá nať - bio kvalita - 100 g

×

V ájurvédě, tradičním léčitelství původem z Indie, je bazalka posvátná známou bylinou.

Bazalka Tulsi podporuje imunitní systém, přináší vitalitu a je dokonce známá pod názvem "elixír života". Přisuzují se jí také antioxidační vlastnosti.

Pozitivní působení má tulsi na naše srdce, které podporuje v normálním zdravém fungování. Tulsi napomáhá normálnímu zvládání stresových situací. Neopomenutelné jsou posilující účinky bazalky posvátné na náš dýchací systém.

Číst víceShow less
237 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
4000123
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod na přípravu: 

Jednu čajovou lžičku mleté bazalky rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně.

TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody než prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky. 

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Číst víceShow less
Detaily produktu
4000123

Parametry

BIO kvalita
Ano
Výrobce
Salvia Paradise
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
131 Kč s DPH

Klíčky jsou velkou zásobárnou vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních kyselin. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW stravování. Pomohou také při detoxikaci organismu a redukci váhy.

Balení obsahuje 200 gramů semen bio čínské růžové ředkve (Raphanus sativus), které vynikají jemně pikantní chutí. Jsou určeny k celoročnímu klíčení.

Klíčky doporučujeme konzumovat syrové například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva, přísadu do polévek a pomazánek, nebo třeba k přípravě domácích smoothie.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

469 Kč s DPH

Autor knihy Peter Berg je velmi zkušený biozahradník.  V základním kurzu biologického zahradničení ukazuje, jak si na vlastní zahradě můžete udržitelným způsobem vypěstovat zdravou zeleninu, ovoce i bylinky.

Díky tomuto kurzu získáte povědomí o zahradničení v souznění s přírodou, budete moci od jara do podzimu poznávat svou užitkovou zahradu a zjistíte, jak o ni můžete biologicky pečovat.

Bohatě ilustrovaná kniha je plná názorných obrázků, díky nimž si snáze osvojíte základy biozahradničení.

233 Kč s DPH

Věděli jste, že i ve městě, stranou od všedního ruchu, se dají najít skutečně zdravé poklady z říše rostlin?

V knize Jedlé město vám několik autorů představí volně rostoucí jedlé rostliny, které rostou nejen v přírodě, ale také na zastavěných plochách. Nechybí ani rady a tipy, kdy sbírat byliny, česat jednotlivé plody a jak vše následně zpracovat.

Budete překvapeni, kolik bylinek, které mnozí z nás považují za plevel, je více výživných a zdravých než populární superpotraviny.

360 Kč s DPH

Kniha Zkuste to doma sami nabídne 111 projektů a nápadů, jak vytvořit přírodní biozahradu třeba i na balkoně.

Jedná se o ekologické postupy, které využívají skladbu rostlin jako prevenci před různými živočišnými škůdci nebo plísněmi.

Provede vás pěstováním vlastní zeleniny, ovoce a bylin, naučíte se ekologicky využít vše z domácího prostředí třeba pro výrobu výsevních pásů nebo vlastních květináčů.

Díky nekonvenčním postupům vznikne na vaší zahradě nebo balkoně doslova oáza divoké přírody

750 Kč s DPH

Přemýšlíte čím obdarovat své blízké? Ideální volbou je dárkový poukaz v hodnotě 750 Kč, který lze využít na celý sortiment eshopu Semena.cz.

Následující pracovní den po zaplacení dorazí dárková poukázka do vaší emailové schránky. Darovat ji můžete v elektronické podobě nebo ji vytisknout a doplnit vlastnoruční věnování.

Pokud se k jakémukoli voucheru rozhodnete přikoupit některý z našich dalších produktů, získáváte automaticky dopravu zdarma.

Platnost voucheru je 1 rok od zakoupení.

86 Kč s DPH

Klíčky hrášku jsou velkou zásobárnou bílkovin, vitamínů, minerálů a stopových prvků. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW kuchyně.

Vynikají výbornou nasládlou chutí a mají skvělé účinky na lidské zdraví.

Podporují metabolismus a působí proti překyselení. Zlepšují paměť, mají povzbuzující účinky a působí také jako mírné afrodiziakum. Klíčky hrášku lze také užívat jako prevenci proti rakovině.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen hrachu setého (Pisum sativum).

Jedná se výbornou luštěninu, u které je vhodná přímá konzumace nebo je možné klíčky přidávat do různých jídel, například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva nebo přísadu do polévek a pomazánek.

Semena hrachu jsou určené k celoročnímu klíčení.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

140 Kč s DPH

Klíčky jetele jsou velkou zásobárnou vitamínů skupiny A, B, C a E, minerálů, vlákniny a chlorofylu. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW kuchyně.

Mají dobrý vliv na nervovou a trávicí soustavu a jsou také častou součástí očistných kůr, jelikož mají prokazatelné silně detoxikační účinky.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen jetele (Trifolium spp), který vyniká jemně zemitou chutí. 

Klíčky doporučujeme konzumovat syrové například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva nebo přísadu do polévek a pomazánek.

Jsou určené k celoročnímu klíčení.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

398 Kč s DPH

Mladá pšenice se řadí podobně jako mladý ječmen mezi zelené superpotraviny. Prášek je vyroben z rostlinek, které nejsou vyšší než 15 cm.

Mladé rostlinky BIO pšenice obsahují velké množství vitamínů, minerálů a stopových prvků. Pyšní se zejména vysokým množstvím kyseliny listové, draslíku, hořčíku a chlorofylu.

Prášek z mladé pšenice má velkou výhodu ve svém zpracování – jedná se o čistě přírodní produkt v bio kvalitě a navíc z něj lidský organismus dokáže vytěžit maximum prospěšných látek

Pomáhá neutralizovat překyselený organismus a má detoxikační účinky.

Mladá pšenice má lehce bylinkovou chuť, proto může být pro citlivé osoby vhodnější na konzumaci než mladý ječmen.

Pro dosažení maximálního účinku je nejlépe prášek konzumovat nalačno. Dále je možné ho rozmíchat ve vodě nebo zeleninové šťávě. 

Produkt je vhodný pro vegetariány a vegany.

Prášek v bio kvalitě je produktem ekologického zemědělství a suroviny pro jeho výrobu byly vypěstovány dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

4 produkty ve stejné kategorii
146 Kč s DPH

RAW kakaové boby jsou dodávány v BIO kvalitě, nepražené a neloupané.

Tato nejčokoládovější pochoutka je určena k přímé spotřebě, podobně jako oříšky. Vyniká příjemnou čokoládovou chutí s jemnými ovocnými a kouřovými tóny a mírnou hořkostí, to vše beze stop sladkosti.

Rozdrcené boby lze použít k ochucení teplých i studených pokrmů.

Neškodí zubům a v menší míře jsou vhodné i pro děti.

130 Kč s DPH

Spirulina se řadí podobně jako chlorella mezi zelené superpotraviny.

Jedná se o zelenou řasu, která se pěstuje ve vysoce kvalitní vodě za pomocí kontrolovaných, šetrných procesů. Díky nim zůstávají zachovány všechny prospěšné látky. 

Prášek ze spiruliny obsahuje velké množství vitamínů, minerálů, aktivních enzymů a více než 50 % bílkovin.

Jedná se o čistě přírodní produkt v bio kvalitě.

Dlouhodobé užívání podporuje přirozenou obranyschopnost, vitalitu a napomáhá udržovat optimální množství krevního cukru. Díky tomu se využívá jako podpůrný prostředek při dietách a detoxech.

Pro dosažení maximálního účinku je nejlépe prášek konzumovat nalačno. Dále je možné ho rozmíchat ve vodě, zeleninové šťávě, jogurtu nebo ho přidat do studeného jídla. 

Produkt je vhodný pro vegetariány a vegany.

Prášek v bio kvalitě je produktem ekologického zemědělství a suroviny pro jeho výrobu byly vypěstovány dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

171 Kč s DPH

Plody kustovnice čínské, známé jako goji, jsou zejména v Číně považovány za nepostradatelný doplněk stravy.

Kustovnice je považována za nejhodnotnější ovoce planety. Vzhledem se podobá šípku, sušená kustovnice pak připomíná rozinky. Chuť plodů je však sladší než šípek bez kyselého dozvuku

Nabízíme sušené plody Goji Zdravý den z čínské oblasti Ningxia, které jsou vhodné k přímé konzumaci. Lze je přidávat do pokrmů nebo z nich uvařit čaj.

Plody jsou nesířené, bez přidaných konzervačních látek, vhodné pro všechny věkové skupiny.

Jejich pravidelné užívání zlepšuje psychickou a fyzickou odolnost organismu, pomáhá bojovat proti stresu a nespavosti a zlepšuje imunitu.

60 Kč s DPH

Balení obsahuje prášek ze sušených Cayenne papriček (Capsicum frutescens) vypěstovaných v rámci ekologického zemědělství.

Sušený pepř má pikantní chuť a využívá se k dochucení nejrůznějších jídel.

Prášek v bio kvalitě je produktem ekologického zemědělství a suroviny pro jeho výrobu byly vypěstovány dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se