×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop
Hledat v našem blogu

Vánoce se kvapem blíží, nenechávejte objednávku dárků na poslední chvíli.

Hledáte neotřelý dárek pro své nejbližší, obchodní partnery, či kolegy v práci? Mrkněte se na naše vánoční balíčky. Naše nabídka je rozsáhlá a najdete u nás pouze kvalitní produkty od prověřených dodavatelů. Rádi vám připravíme jakýkoliv dárkový balíček dle vašeho přání nebo si můžete vybrat z těch, již námi připravených.

Z našich balíčků vyberete dárky nejen pro milovníky květin, ale i zeleniny (i v BIO kvalitě), pro pěstitele exotických rostlin, palem, bonsají, masožravekrajčat nebo chilli papriček, radost uděláte kaktusářům i citrusářům.

Pro milovníky dobrého jídla bude vhodné dárkové balení semen pro bylinkáře - top našich deseti nejprodávanějších bylin, které najdou využití nejen v kuchyni, ale i domácí lékárně. V balíčku je bazalka, libeček, majoránka, kmín, dobromysl, koriandr, tymián, šalvěj, fenykl a anýz. Připojit můžete také balíček nejoblíbenějších semen salátů, které lze začít pěstovat brzy z jara, nebo balíček vybraných druhů bazalek či balíček semen asijské zeleniny. Pěstovat se všechny dají i na parapetu v truhlíku či květináči. Přidat můžete třeba semena exotických rostlin, jako je např. papája, granátovník, pepino, narančila, kiwi nebo kaki, které spolehlivě plodí i v bytě či na terase.

Hledáte-li něco speciálního, mohl by Vás zaujmout např. balíček plný masožravek, palem, kaktusů nebo citrusů či vodních růží.
Naše vánoční dárkové balíčky budou zajisté krásným a překvapivým dárkem pro Vaše blízké na Vánoce. Nabídka je pestrá, vybere si určitě každý. S objednávkou neváhejte a objednejte včas!

"

Tag: Zahrada
Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se