×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop
Hledat v našem blogu

Nevíte co darovat pod stromeček? Zkuste to s našimi dárkovými balíčky semen.

Originální vánoční dárek pro všechny zahradníky, zahradnice a ostatní milovníky zahrad najdete v našem e-shopu. Naše balíčky mají styl a určitě jimi své blízké potěšíte, nově totiž obsahují 

->, kvalitní sáček, který lze dále použít (například na sušené bylinky),

->, kartonovou visačku pro napsání věnování,

->, jmenovky pro označení výsadby v počtu balíčků semen,

->, nálepky pro každý druh semen z balíčku, které pasují na jmenovky,

->, u většiny balíčků speciální hnojivo.

Nenechávejte výběr na poslední chvíli a již teď z pohodlí domova objednejte některý z našich připravených balíčků semen a příslušenství pro úspěšné pěstování, nebo si vyberte vlastní, z naší široké nabídky a my vám vše dárkově zabalíme. 

Hledáte-li rostliny, které Vám prominou občasné zanedbání a malou péči, ale i přesto vás mohou překvapit svými květy? Pořiďte dárkový balíček semen kaktusů, zvláštností jsou také semena masožravek.

Milovníky bylinek a domácího léčitelství potěšíme výběrem dárkového balení semen pro bylinkáře - top deseti nejprodávanějších bylin, které užijí jak v kuchyni, tak i domácí lékárně. Balíček obsahuje  rozmarýn lékařský, tymián, fenykl kořeninový, majoránku zahradní, anýz, koriandr setý, šalvěj lékařskou, kmín kořenný, dobromysl obecnou, libeček.

Pěstitelé zeleniny a salátů si u nás také přijdou na své. Můžete vzít balíček nejoblíbenějších semen salátů, které lze začít pěstovat již velmi brzy z jara, nebo balíček vybraných druhů bazalek. Velmi spolehlivě klíčí asijská zelenina (balíček semen asijské zelenin), na úrodu nemusíme dlouho čekat a můžeme ji pěstovat i na parapetu v truhlíku či květináči. Vybírat můžete z balíčků s chilli papričkami (balíček ´okořeňte si Váš vztah´), přes jarní zeleninu až např. po semena bio zeleniny.

Pro obdivovatele bonsají doporučujeme balíček semen konifer a listnáčů vhodných pro tvarování bonsají (jako např. tis japonský, kdoulovec, borovice japonská a pokroucená, fikus benjamín). Přidat můžete třeba misku nebo nůžky na bonsaje či vhodný substrát.

Pro rozkvetlá okna, balkony i terasy a zahrady zakupte balíček semen letniček (balíček obsahuje aksamitník rozkladitý Primo, aksamitník nízký Gold,  astru čínskou - Princezna směs barev, černuchu damašskou růžovou, hlaváček, hrachor vonný královský bílý, letničky směs Japonská zahrada, letničky směs Visuté zahrady, ostálku Liliput, slézovku trojklanou). Vhodný je i balíček muškátů pro rozkvetlá okna, který obsahuje mimo semen i hnojivo.

Na své si přijdou i pěstitelé exotiky. Potěšit by je mohl např. balíček exotických rostlin, palem, nebo třeba balíček pro citrusáře či milovníky vodních růží.

Nabídka je pestrá a každý si určitě vybere, a pokud ne, zabalíme Vám semena podle vlastního přání, stačí jen vybrat vhodné druhy. Tak neváhejte, případně si zavolejte o informace a objednejte včas! Ať si vánoční pohodu užijete. 

"

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se