×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop
Hledat v našem blogu

Dárkové balíčky pro dědy i babičky

Přinášíme skvělé tipy na dárky pro všechny nadšené pěstitele! Máte-li ve svém blízkém okolí nadšence do pěstování, ať už se jedná o zahradníka začátečníka či pokročilého, neváhejte s výběrem některého z našich vánočních balíčku!
Dárkové balení s krásnou vánoční visačkou máte zcela zdarma!

Pokud vás žádný z předpřipravených balíčků neosloví, nevadí. Obsah si můžete nakombinovat podle svých představ a u nás na Semena.cz ho pro vás s láskou dárkově zabalíme.

Začněme tipy pro dědečky. Z našeho připraveného balíčku si hravě vypěstují třeba bonsaj, tabák či medvědí česnek. Navíc v něm najdou také rukavice, které se skvěle hodí i k práci v dílně.

Aby to babičce nebylo líto, připravili jsme dárkový balíček semen voňavých květin a bylinek, které si mohou samy vypěstovat. Navíc jsme přidali také rukavice, díky nimž půjde sázení lépe od ruky.

Maminky zase může potěšit třeba dárkové balení oblíbených semen petúnií nebo balíček semen salátů, které obsahuje výběr těch nejoblíbenějších salátů, jež můžete otestovat na vašem talíři brzy z jara. Balení obsahuje i méně známé odrůdy salátů, které obohatí váš jídelníček a navíc jsou krásnou zahradní dekorací.

Radost určitě uděláte dárkovým balením semen léčivek určeným pro milovníky pěstování bylinek.

Milovníkům zdravé stravy pak darujte dárkové balení semen ke klíčení. Balíček můžete doplnit o klíčící misku, která je nepostradatelným pomocníkem pro všechny milovníky zdravého stravování. Je třípatrová, tudíž můžete najednou nechat klíčit více druhů. Klíčky pak můžete konzumovat za velmi krátkou dobu, přibližně do jednoho týdne. Jsou plné vitamínů, minerálu a jiných tělu prospěšných látek. Balení obsahuje 3 klíčící misky, odkapávací nádobu a pokličku na přikrytí.

Pro milovníky Provance jsme připravili balíček, který voní na první pohled. Obsahuje semínka levandule, ze kterých bude mít radost každá žena. 

Pro kuchaře a gurmány u nás v eshopu čeká balíček se semeny polévkové zeleniny nebo třeba dárkové balení osmi nejoblíbenějších druhů bazalek. Je to vhodný dárek pro všechny, kteří rádi zkouší nové a nové odrůdy.

A to není zdaleka vše! Své blízké můžete potěšit nejen balíčkem semen, ale i zahradnickou knihou nebo třeba dárkovým voucherem

Veškeré tipy na dárky nejen k Vánocům naleznete na našem webu Semena.cz v sekci dárkové inspirace

Ať jsou vaše letošní Vánoce šťastné a pěstitelské!

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se