×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop
Hledat v našem blogu

Potěšte semínky jako dárky na Valentýna

Každoročně je 14. únor svátkem všech zamilovaných. Oblíbeným se tento původem americký svátek stává také u nás. Čím ale naše milé obdarovat? Pokud máte doma zahrádkáře, milovníky květin a pěstování, možná to nebude takový oříšek. Nebojte se, i jako dárek pro muže se hodí semínka… Vybrat můžete také dárkový poukaz a na stránkách Semena.cz si už vaši blízcí nakoupí svůj dárek sami.

Květiny vhodné na Valentýna aneb láskyplná květomluva

Květina potěší, rozesměje a ozdobí vaši domácnost. Květy nemusí být jen řezané, ale můžete vaši milou obdarovat také semínky. Jakými řeknete „Miluji tě“?

  • Afrikán – význam nehynoucí lásky

  • Tulipán – pravá a silná láska

  • Hyacint – miluji tě

  • Lilie – znak lásky a čistoty

  • Kontryhel – projev láskyplné útěchy

  • Šťavel – symbol štěstí – čtyřlístek

Chilli papričky aneb Dárek pro muže

Oranžové chilli habanero patří mezi jedny z nejpálivějších papriček vůbec. Obdarujte vaše muže semínky této pálivé chilli, plody se dají sušit, ochucovat jimi pokrmy můžete tak po celý rok. Rovnou pět balení semínek chilli získáte, pokud koupíte náš dárkový balíček. Obsahuje navíc jmenovky a dárkový sáček.
Přání k Valentýnu může mít i lechtivý podtext. Ozvláštní ho čaj z kotvičníku, bylinky stvořené pro muže. Zlepšuje totiž kondičku, zvyšuje výdrž a pomáhá ke správné funkci reprodukčních orgánů. Nemusíte kupovat ale rovnou čaj, vaše drahé polovičky si mohou kotvičník vypěstovat i ze semínek.

Bylinková zahrada pro vaši milou

Některé dárky potěší vícekrát. Semínka jsou toho zářným příkladem. Vlastnoručně vypěstované bylinky jako jsou dobromysl, bazalkanebo šalvěj ochutí letní saláty a polévky. Pro potěšení můžete darovat semínka letniček, pokvetou od května do října a dají se řezat do vázy. Po celé léto tak vaší ženě bude dělat radost slunečnice, ostálka nebo astra. Oslavit svatého Valentýna v říši semínek je výborný nápad.

Zahrada je totiž láska!

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se