×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop
Hledat v našem blogu

Originální vánoční dárky pro Vaše blízké

Naše dárkové balíčky jsou ideálním a originálním vánočním dárkem pro všechny zahradníky, zahradnice a ostatní milovníky zahrad. Naše balíčky mají styl a určitě jimi své blízké potěšíte. Z pohodlí domova si již nyní můžete objednat z našich připravených balíčků semen a příslušenství pro úspěšné pěstování.

Bylinkáře potěšíme výběrem dárkového balení semen pro bylinkáře – obsahují nejprodávanější byliny, které se užijí jak v kuchyni, tak i domácí lékárně. Balíček obsahuje meduňku, měsíček lékářský, mátu, dobromysl, koriandr, šalvějmaku.

Připojit můžete balíček nejoblíbenějších semen salátů, které lze začít pěstovat již velmi brzy z jara, nebo balíček vybraných druhů bazalek.

Balíček semen konifer a listnáčů vhodných pro tvarování bonsají (javor červený, jilm čínský, krepová myrta, javor japonskýborovice čínská, fikus benjamín) bude vhodným dárkem pro každého obdivovatele dálného východu. Přidat můžete třeba nůžky na bonsaje nebo vhodné hnojivo.

Rozkvetlá okna nemusí mít jen vaši sousedé? Manželce, babičce či tchýni zakupte balíček semen letniček vhodných jak pro pěstování v nádobách na balkonech a terasách, tak pro pěstování v záhonu (balíček obsahuje ostálku, aksamitníkhrachor, slunečnici a další).

Hodit by se mohl i balíček muškátů pro rozkvetlá okna, který obsahuje mimo semen i hnojivo.

Vítaným dárkem pro kuchaře a kuchařinky, kteří se nebojí experimentovat, bude balíček semen asijské zeleniny. Asijská zelenina klíčí velmi spolehlivě, na úrodu nemusíme dlouho čekat a můžeme ji pěstovat i na parapetu v truhlíku či květináči. 

Vybírejte z balíčků s chilli papričkami, přes jarní zeleninu po semena BIO zeleniny nebo třeba balíčky s levandulemi nebo léčivek.

Nezapomněli jsme ani na milovníky exotiky. Potěšit by je mohl balíček plný masožravek, exotických rostlin, palem a palmiček, kaktusů.

Nabídka je pestrá a vybere si určitě každý. A pokud si nevyberete z námi připravených balíčků, zabalíme vám semena podle vlastního přání, stačí jen vybrat vhodné druhy. Tak nás neváhejte informovat a objednejte včas!
A můžete si užívat vánoční pohody s předstihem. 

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se