×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Čechrava arendsii Showstar směs barev - Astilbe arendsii - semena čechravy - 10 ks

×

Čechrava arendsii je atraktivní trvalka, původem pocházející z Asie. Rostliny můžete vysazovat pod vyššími keři či stromy, vyhovovat jim bude také okolí okrasných jezírek.

Rostlina dorůstá do výšky cca 30 cm a vytváří od června do srpna květy, vábící včely a motýly. Balení obsahuje směs barev – odstíny krémové, červené a růžové.

Rostlina je vhodná k pěstování v okrasných záhonech a, díky své výšce, také ve skalkách a pěstebních nádobách za okny, na balkonech a terasách. 

Číst víceShow less
52 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1002449
Přidat k oblíbeným
Popis

Čechravy se vysévají na jaře, 6–8 týdnů před posledními mrazy. Hloubka výsevu je na povrch substrátu. Doba klíčení je přibližně 4–5 týdnů.

Ideální je pro čechravy polostinné stanoviště. Pokud je budete vysazovat na slunečné místo, je potřeba pamatovat na bohatou zálivku.

Půda by měla být vlhká, humózní a kyselá. Je vhodné do substrátu pravidelně doplňovat rašelinu. Substrát nikdy nenechte zcela vyschnout. A také rostliny pravidelně přihnojujte.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1002449

Parametry

Výška
20 - 40 cm
Doba květu
Srpen
Červen
Červenec
Barva květu
Růžová
Směs barev
Červená
Výsev / výsadba
Březen
Duben
Mrazuvzdornost
Ano
Vegetační doba
Trvalky
Pěstování
Venku
Stanoviště
Polostinné
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
191 Kč s DPH

Hoštické slepičince jsou oblíbený hnojící přípravek se snadnou aplikací, který je vhodný pro výživu všech kvetoucích rostlin, ovoce a zeleniny. Vhodné jsou zejména na muškáty, rajčata, papriky a okurky. 

Přípravek je 100% přírodní, obsahuje fermentovaný slepičí trus

Díky vysokému obsahu fosforu příznivě ovlivňuje násadu květů a bohatou úrodu.

128 Kč s DPH

Fytovit se používá jako hnojivo na vinnou révu, okrasné rostliny, ovocné dřeviny, jahody, zeleninu a další. Používá se při nedostatku železa, hořčíku a síry, při příznacích chlorózy a na výživu rostlin pěstovaných na vápenatých půdách. 

Zajistí rychlý přísun živin a podpoří růst v nepříznivých podmínkách. 

83 Kč s DPH

Jedná se o přírodní lisovaný kokosový substrát, který se vyznačuje především svou schopností absorbovat až 8x více vody než je jeho hmotnost.

Po nasycení vodou vznikne z tohoto lisovaného substrátu velké množství vzdušného substrátu, který podporuje rozvoj kořenového systému rostlin.

Kokosová vlákna v tomto substrátu jsou vysoce odolná vůči rozkladu.

211 Kč s DPH

Přípravek je určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin a prospěšnými půdními houbami. 

Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. 

Zajišťuje rostlinám lepší a vyrovnaný růst, bohatší a zdravější kořenový systém, větší nasazení květů, dlouhodobé kvetení a vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

4 produkty ve stejné kategorii
45 Kč s DPH

Čechrava arendsii je atraktivní trvalka, původem pocházející z Asie. Rostliny můžete vysazovat pod vyššími keři či stromy, vyhovovat jim bude také okolí okrasných jezírek.

Rostlina dorůstá do výšky cca 30 cm a vytváří od června do srpna růžové květy, vábící včely a motýly.

Rostlina je vhodná k pěstování v okrasných záhonech a, díky své výšce, také ve skalkách a pěstebních nádobách za okny, na balkonech a terasách. 

Semena čechravy jsou velice drobná.

69 Kč s DPH

Čechrava arendsii je atraktivní trvalka, původem pocházející z Asie.

Svůj název získala díky květům, která připomínají načechraná ptačí pírka.

Čechravě bude vyhovovat stanoviště pod vyššími stromy nebo v okolí jezírek. Vhodné jsou především do skalek a trvalkových záhonů.

Rostlina dorůstá do výšky cca 30 cm a od května do července kvete sněhobílými květy.

53 Kč s DPH

Čechrava čínská je atraktivní trvalka, původem pocházející z Asie.

Svůj název získala díky květům, která připomínají načechraná ptačí pírka.

Kultivar čechravy čínské dorůstá do výšky 60 cm a přes celé léto se pyšní květenstvím v odstínech růžové a fialové barvy.

Čechravě bude vyhovovat stanoviště pod vyššími stromy nebo v okolí jezírek. Vhodné jsou především do skalek a trvalkových záhonů.

Novinka
52 Kč s DPH

Čechrava čínská var. pumila je známá též jako nízká či trpasličí čínská astilbe.

Její atraktivita spočívá nejen ve fascinujících květenstvích, ale i v půvabných listech, díky čemuž se stává žádaným doplňkem mnoha zahrad.

Oproti jiným variantám astilbe je Astilbe chinensis var. pumila charakteristická menšími rozměry, neboť obvykle dorůstá výšky pouhých 20–30 cm.

Kvete v pozdním létě a svými dlouhotrvajícími a intenzivně růžovými květy, uspořádanými do hustých lat, přináší do zahradního prostředí okouzlující barevný akcent. Tyto květy se pyšní výraznou výškou nad listovím, což z nich činí nápadný prvek v každé zahradě.

Listy rostliny jsou zelené barvy, občas naznačující jemně zubaté okraje a mohou vykazovat lehký lesk.

Astilbe chinensis var. pumila je ceněna za svou mírně vyšší odolnost vůči suchu ve srovnání s ostatními druhy čechrav, přesto nejlépe prosperuje v prostředí s vlhkou, avšak dobře odvodněnou půdou a v polostinných až stinných podmínkách. Je tedy ideální volbou pro výsadbu ve stinných oblastech zahrady, například pod stromy, kde dokáže efektivně oživit prostor svým půvabem.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se