×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Zelené pokojové rostliny - koncentrát - AgroBio - ochrana rostlin - 1 ks

×

AgroBio Zelené pokojové rostliny je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z kopřivy a levandule. Je vhodný pro ekologické pěstování.

Podporuje správný růst zelenou barvu listů rostlin. Zvyšuje lesk listů a obranyschopnost rostlin.

Bezpečný pro člověka a domácí zvířata.

Postřik je možné aplikovat přímo v bytě – bytu dodá příjemnou bylinkovou vůni.

Vhodný pro celoroční péči o pokojové rostliny (lze aplikovat i v době vegetačního klidu), zejména pro palmy, juky, fíkusy, šeflery a ostatní nekvetoucí rostliny.

 

Číst víceShow less
121 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000629
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití: 

  • Aplikuje se postřikem na list 1x týdně zejména před výskytem nebo v období výskytu chorob nebo škůdců. V případě zhoršení kondice rostlin se doporučuje provést postřik minimálně 3x po třech dnech. Po aplikaci není vhodné následujících 12 hodin provádět jiný listový postřik či rosení. 
  • Není vhodné ho aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu.
  • Předpokladem vysoké účinnosti je dobré pokrytí všech částí rostliny.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000629

Parametry

Typ hnojiva
Tekuté
Hnojivo pro
Pokojové rostliny
BIO kvalita
Ano
Výrobce
AgroBio
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
116 Kč s DPH

AgroBio Bylinky je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z dubu a kopřivy pro růst a vitalitu bylinek.

Zvyšuje odolnost bylinek, podporuje správný růst a zelenou barvu bylinek.

Vhodný pro všechny  bylinky (bazalka, máta, meduňka, pažitka, libeček, tymián, šalvěj, saturejka, oregáno, aj.) pěstované v bytě i na zahradě. Po jeho použití je možné bylinky ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu.

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Je vhodný pro ekologické pěstování.

115 Kč s DPH

AgroBio Plodová zelenina je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z přesličky a kopřivy, z kterých využívá všech jejich známých účinků. Je vhodný pro ekologické pěstování.

Zvyšuje odolnost plodové zeleniny, podporuje správný růst plodů a zaručuje obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek. 

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců. 

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu.

42 Kč s DPH

Jedná se o univerzální tyčinkové hnojivo značky Nohel Garden, učené k hnojení všech druhů pokojových a balkónových rostlin.

Přípravek zajišťuje rovnovměrný a vyvážený přísun živin, podporující růst a bohaté kvetení rostlin.

Zvyšuje odolnost hnojených rostlin vůči škůdcům, chorobám a nepříznivým pěstebním podmínkám.

Zlepšuje strukturu půdy a její fyzikální vlastnosti. 

Hnojivo účinku po dobu 2 měsíců.

Balení obsahuje 20 ks tyčinek.

99 Kč s DPH

Lepové desky žluté interiérové jsou určené ke sledování a k částečnému snižování populační hustoty škodlivých organismů. Svou zářivě žlutou barvou lákají škůdce, kteří se následně přilepí na nevysychavý lep. 

Slouží jako biologicky šetrný pomocný prostředek na ochranu rostlin před napadením škůdci (mšice, molice, smutnice, vrtalky, dřepčíky a další).

Desky jsou opatřeny lepem a přizpůsobené tak, aby je bylo možno použít k ochraně zeleniny ve skleníku a k ochraně pokojových květin.

Jedna deska postačí na plochu 2 - 5 m².

120 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje jednoduchou aplikaci a všestrannou výživu vašim rostlinám.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

200 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v podobě pelet představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje nejen jednoduchou aplikaci, ale také je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu pro poskytnutí všestranné a vyrovnané výživy vašim rostlinám.

Kromě toho se můžete těšit na sníženou nutnost boje se škůdci, jelikož hnojivo obsahuje přirozené odpuzující látky, včetně trusu potemníka a již zmíněné jíchy.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

128 Kč s DPH

Inporo Pro Kestom je pomocný rostlinný přípravek, který zlepšuje úrodnost půdy a zvyšuje odolnost rostlin zejména vůči abiotickému stresu a přezimování.

Je tvořen mikroskopickou půdní houbou Trichoderma, která rozkládá patogenní zárodky půdních chorob, jako jsou např. hlízenka obecná, thielaviopsis basicola a jiné.

Použití přípravku tak vylepšuje úrodnost půdy, ale také klíčivost semen a tvorbu kořenového systému rostlin.

Inporo Pro Trima M je vhodný pro různé typy půd, rostlin a je možné jej použít kdykoli v průběhu vegetace.

Přípravek je registrován k použití pro všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce a okrasné rostliny.

4 produkty ve stejné kategorii
253 Kč s DPH

Ectovit je pomocný rostlinný přípravek vhodný pro některé stromy pěstované jako bonsaj. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život. Podporují vyrovnaný růst a snižují stres rostlin.

Ectovit je vhodný především pro bonsaje borovice, buku, cedru, dubu, habru, jedle, lípy, modřínu, smrku a topolu.

321 Kč s DPH

Rhodovit je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování všech vřesovcovitých rostlin, zejména pro rododendrony, azalky, vřes, borůvky a brusinky. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu, zdravějších plodů a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

69 Kč s DPH

Inporo Aminocat je biostimulant růstu, který dodává rostlinám okamžitou energii. Je vhodný pro ošetření zejména zeleniny, ovocných stromů, drobného ovoce a vinné révy.

Přípravek nejen zrychluje růst rostlin, ale má výrazný regenerační a antistresový účinek. Pomáhá rostlinám po mechanickém poškození nebo poškození mrazem, teplem a herbicidy.

Svým účinkem zvyšuje úrodu rostlin.

Jedná se o rostlinný přípravek na přírodní bázi.

257 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny je granulované hnojivo, vyrobené z mouček živočišného původu, kakaových slupek a je obohaceno mořskou řasou.

Jedná se o čistě přírodní hnojivo. Obsahuje organické látky, základní živiny, ale i stopové prvky a další biologicky aktivní látky

Zajišťuje postupné a dlouhodobé uvolňování živin. 

Vysoký obsah organických látek a složení hnojiva zlepšuje půdní strukturu. 

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se