×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Hoštické guáno - hnojivo - 1 kg

×

Hoštické guáno je čistě přírodní hnojivo, které je pro vylepšení vlastností doplněno o melasu a kakaové slupky.

Surovina guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky a je již po staletí využívána zdejšími obyvateli jako perfektní přírodní hnojivo.

Hoštické guáno je ve formě granulí, které mají výhodu postupné, tudíž delší účinnosti a rovnoměrného dávkování.

Poskytuje rostlinám živiny po celé vegetační období ve formě, která je kořenovým systémem dobře přijímaná. Díky přírodnímu složení nedochází k poškození rostlin ani zasolení půdy

Granulované guáno má široké využití jak v interiéru, tak na zahradě. Hodí se jak k základnímu hnojení na jaře a podzim, tak k přihnojování rostlin během vegetace.

Číst víceShow less
202 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000731
Přidat k oblíbeným
Popis

Složení:
8% N + 4% P2O5 + 7% K2O

Návod k použití:
Aplikujte rozhozem a mírným zapravením do zeminy nebo smícháním se substrátem.

Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000731

Parametry

Typ hnojiva
Granulované
Hnojivo pro
Univerzální
Výrobce
Forestina
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
241 Kč s DPH

Lopatka Fiskars SOLID je všestranným pomocníkem pro výsev osiva.

V rámci jednoho dvoudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je odolné proti porušení a je velmi dobře čitelné.

Lopatka je velmi lehká, přitom pevná, odolná vůči ohnutí. Použitý materiál FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

240 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je vhodné pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Jedná se o čistě přírodní organické hnojivo vyrobené z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy.

Neobsahuje žádné průmyslově vyráběné složky, proto je vhodné pro pěstování plodin v BIO režimu. Hnojivo obsahuje základní živiny NPK a další stopové prvky z použitých surovin. 

Zvláště příznivě působí na trávníky na písčitých, na živiny chudých půdách. Díky vyššímu obsahu draslíku je možné ho použít také na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

185 Kč s DPH

Jedná se o fungicid, který se aplikuje postřikem přímo na postiženou část rostliny. Balení obsahuje ve vodě rozpustné granule (WG), které působí proti černé skvrnitosti a padlí růžovému na růžích.

Dále je využitelný proti strupovitosti a padlí na jabloně a hrušně, proti americkému padlí na angreštu a proti helminthosporióze máku.  V neposlední řadě lze použít také na skvrnitost listů třešní, višní nebo okrasných rostlin.

Využívá se jak k prevenci proti výše uvedeným chorobám, tak k samotné léčbě.

Ochranná lhůta je 3–28 dní v závislosti na druhu rostliny.

212 Kč s DPH

Zdravá okurka od výrobce AgroBio je soupravou dvou čistě přírodních produktů, které podporují odolnost okurek a zvyšují jejich přirozenou obranyschopnost.

Obsahuje protekt koncentrát – bylinný extrakt ze šalvěje lékařské, který podporuje rezistenci okurek proti plísni a skleník protekt koncentrát – extrakt ze směsi bylin (zejména routa a saturejka), který se využívá k posílení obranyschopnosti okurek pěstovaných ve sklenících a fóliovnících a chrání mimo jiné před napadením sviluškou chmelovou.

Přípravek nemá žádnou ochrannou lhůtu, proto je možné po jeho použití plody ihned konzumovat.

Balení obsahuje 2 x 50 ml přípravku

Tyto výrobky je možné použít v ekologickém zemědělství dle Nařízení Rady (ES) č. 834/2007 a Nařízení Komise (ES) č. 889/2008 o ekologické produkci a označování ekologických produktů.

178 Kč s DPH

Hoštické slepičince jsou oblíbený hnojící přípravek se snadnou aplikací, který je vhodný pro výživu všech kvetoucích rostlin, ovoce a zeleniny. Hnojivo obsahuje fermentovaný drůbeží trus a vyšší dávku fosforu. 

Hnojivo rostlinám dodává potřebné živiny, ale i výrazně aktivuje půdní mikroflóru. Vysoký obsah fosforu zaručuje bohaté květy a u plodin následně i velkou úrodu

Můžeme aplikovat formou zálivky, ale i jako postřik na listy (ve vzdálenosti 30 cm). 

4 produkty ve stejné kategorii
163 Kč s DPH

Jedná se o stimulátor zakořeňování rostlin, který je vhodný pro široké spektrum plodin zejména na začátku vegetace.

Využívá se pro vytvoření silného kořenového systému u mladých sazenic a dále při přesazování rostlin.

Kapalná směs je tvořena humáty a je doplněna extraktem z hnědé mořské řasy.

Důsledkem použití přípravku je vyšší využití vláhy a tím i výživy z půdy. Na rostliny působí také antistresově, a to zejména proti chladu, suchu a zasolení substrátu.

Je vhodný pro zeleninu, ovocné stromy, trávníky, okrasné rostliny či drobné ovoce

85 Kč s DPH

Inporo Red Block je rostlinný biostimulant, který zvyšuje odolnost peckovin, jádrovin, zeleniny a rostlin pěstovaných ve skleníku.

Jedná se o čistě přírodní přípravek vhodný k použití při ekologickém pěstování. Obsažené organické složky jsou obohaceny o jód a výluh z mořských řas.

Aplikace postřikem chrání před výskytem moniliové spály, hniloby, plísní a houbových chorob.

Aplikace zálivkou podporuje zdravý růst a vývoj kořenového systému.

Přípravek je registrován k použití na peckoviny, jádroviny, zeleninu a rostliny pěstované ve sklenících a fóliovnících.

117 Kč s DPH

Stimulátor zdraví pro záhony je zcela přírodním a ekologickým bioaktivním přípravkem, který díky svému složení nezanechává žádnou chemickou stopu.

Jedná se o směs půdních bakterií a vybranou mikrovýživu, která podporuje zdravý růst záhonových rostlin, jako jsou květiny, ovoce i zelenina.

Půdní bakterie pomáhají rozkládat minerály v půdě, čímž se stávají pro rostliny lépe využitelné. To se týká zejména fosforu, draslíku a železa.

Bakterie pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Při pravidelné aplikaci zesiluje celá rostlina, a to jak kořenový systém, tak nadzemní část. Rostliny pak lépe a více plodí.

115 Kč s DPH

AgroBio Plodová zelenina je přírodní produkt z bylinek vyrobený převážně z přesličky a kopřivy, z kterých využívá všech jejich známých účinků. Je vhodný pro ekologické pěstování.

Zvyšuje odolnost plodové zeleniny, podporuje správný růst plodů a zaručuje obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek. 

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců. 

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se