×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Rajčátka cherry červená - Solanum lycopersicum - semena rajčete - 6 ks

×

Jedná se o keříčkovou odrůdu rajčat, vyznačující se malými plody červené barvy, které mají vynikající šťavnatou chuť.

Rajčátka je možné pěstovat na zahradě, ale i v truhlíku či květináči. Tato rajčátka se těší velké oblibě pro svou výbornou chuť a snadné pěstování.

Výborně se hodí k přímé konzumaci, ale i k přípravě pokrmů, salátů či jen jako ozdoba obložených mís. Jsou velmi atraktivní na pohled a oblíbí se je především děti. U dospělých se těší rajčata oblibě hlavně kvůli svému blahodárnému vlivu na zdraví, neboť slouží jako prevence mnoha chorob.

Číst víceShow less
92 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1003623
Přidat k oblíbeným
Popis

předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčení je obvykle 1–2 týdny. Tato doba ale může být i delší. Během klíčení je nutné udržovat teplo.

Přibližně od poloviny května je možné přemístit rostliny ven (v době, kdy již nehrozí ranní mrazíky). Ideální spon je 80 x 50 cm. Konečné stanoviště pro růst by mělo být teplé, slunečné a dobře chráněné, se středně těžkou půdou, bohatě zásobenou humusem.

Substrát doporučujeme používat speciální pro rajčata a papriky, a to vždy spařený. Zeminu lze propařit např. v mikrovlnné troubě. Během růstu plodů je důležitá pravidelná závlaha a dostatečný přísun živin. K hnojení můžeme používat např. kristalon pro rajčata a papriky.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1003623

Parametry

Výsev / výsadba
Duben
Odrůda rajčete
Keříčkové
Ranost odrůdy
Raná
Barva plodu
Červená
Mrazuvzdornost
Ne
Vegetační doba
Letničky
BIO kvalita
Ne
Odrůda
Nehybridní
Stanoviště
Slunečné
Sklizeň
Srpen
Září
Červenec
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
202 Kč s DPH

Přírodní probiotika značky Weiki pro rajčata podpoří jejich zdravý růst.

Zlepšují celkovou kondici rostlin a zajistí bohatou úrodu.

Dále zlepšují využití živin z použitého hnojiva a posílí kořenový systém rostliny

V neposlední řadě probiotické bakterie pomohou rajčatům lépe snášet stres, urychlují regeneraci a potlačí patogeny

Hodí se pro ekologické i konvenční pěstování, bez GMO. 

36 Kč s DPH

Oblouková ortéza Flextruss je ochranná pomůcka pro vijany rajčat. Vzhledem ke své univerzální velikosti se hodí prakticky pro všechny odrůdy. 

Ortéza zabraňuje vylamování vijanů a poskytuje jim dostatečnou oporu. Oceníte ji zejména v době, kdy jsou vijany obsypány plody. 

Pružná konstrukce zajistí snadnou manipulaci a nasazování na rostlinu. Hrany jsou zaoblené, čímž se minimalizuje riziko jakéhokoliv poškození vijanů. 

Balení obsahuje 10 ks.

57 Kč s DPH

Spona dvojitá je určená k pěstování rajčat. Pokud chcete zajistit produkci rajčat systémem na 2 výhony, pak určitě oceníte praktičnost této pomůcky. 

Je vhodná jako ochrana rostlin před poškozením a zabezpečí to, že nedojde k rozlomení výhonů. 

Spona se skládá ze dvou identických obručí, které podpírají výhon. Je vybavena stabilizační podpěrou

Balení obsahuje 7 ks klipsů.

136 Kč s DPH

AgroBio Rajčata je přírodní růstový aktivátor s výživou, obsahující směsný vodný extrakt s převahou šalvěje. Je vhodný pro ekologické pěstování.

Přípravek obsahuje malé množství živin a stopových prvků. Podporuje růst, výnos a vitalitu rajčat.

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců. 

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu.

191 Kč s DPH

Hnojivé tyčinky pro rajčata, okurky a papriky jsou skvělým hnojícím přípravkem, který obsahuje všechny základní živiny a navíc guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. To aktivuje půdní mikroflóru.  

Díky guánu tyčinky působí až 60 dní a zvyšují výnosnost a obranyschopnost hnojených rostlin. 

Balení obsahuje 20 tyčinek.

184 Kč s DPH

Kristalon je dvousložkové hnojivo, které je rozpustné ve vodě a je určeno pro všechny druhy rajčat a paprik

Přípravek obsahuje všechny potřebné prvky (dusík, fosfor, draslík atd.) pro správný vývoj rostlin. Díky aktivnímu vápníku je předcházeno černání rajčat a hnilobě špiček paprik. 

Balení obsahuje dva druhy sáčků. Modrý sáček obsahuje vápník a dusík, který zabraňuje fyziologickým poruchám růstu a podpoří nárůst velkých plodů. 

V průhledném sáčku je krystalické hnojivo se zvýšeným obsahem draslíku, fosforu a hořčíku, které podpoří růst rostliny, násadu květů a chuť plodů. 

127 Kč s DPH

Jedná se o přírodní hnojivo obohacené o guáno, které pochází z trusu mořských ptáků žijících na pobřeží Jižní Ameriky. Přípravek je vhodný pro hnojení rostlin rajčat a paprik.

Přípravek dodává rostlinám nejen potřebné živiny, ale také aktivuje půdní mikroflóru.

Dá se použít jako zálivka, ale i jako postřik na listy

4 produkty ve stejné kategorii
26 Kč s DPH

Rajče Venus je velmi oblíbenou keříčkovou odrůdou rajčete, jehož výška zpravidla nepřesahuje 30 cm. Díky tomu je tato rostlina ideální pro pěstování na balkónech či terasách.

Odrůda se vyznačuje hustým větvením a velkým množstvím drobných plodů žluté nebo oranžové barvy (může se jich objevit až 150 najednou). Plody jsou kulaté, o hmotnosti 15–20 g.
Mají vynikající chuťové vlastnosti, jsou pevné a velmi šťavnaté.

Plody této odrůdy jsou s oblibou využívány při přípravě zeleninových salátů. Vhodné jsou také k nakládání, vaření či grilování.

Rajčata jsou bohatá na betakaroteny a vitamin C a jsou využívána jako potravina s preventivním účinkem proti nejrůznějším civilizačním chorobám.

43 Kč s DPH

Rajče Marmande je velmi stará odrůda keříčkového rajčete, pocházejícího z jižní Francie. Rostlina dorůstá výšky do 60 cm a plodí velké, lehce zploštělé plody o hmotnosti do 200 g, které dozrávají do tmavě červené barvy.

Odrůda se hodí jak pro venkovní pěstování, tak pro pěstování ve sklenících či fóliovnících.

Oblíbená je pro svůj velký výnos a vynikající nasládlou chuť. Kromě toho je rajče Marmande typické masitou dužinou a malým množstvím semínek, takže se snadno krájí a hodí se k přípravě nejrůznějších pokrmů. Kromě přímé konzumace se hojně využívá ke konzervaci či přípravě omáček.

Doba zrání je přibližně 80 dní.

73 Kč s DPH

Rajče Tom Red je převislá odrůda rajčete, dosahující výšky maximálně 30 cm. Je tedy velmi vhodná pro pěstování v truhlících či květináčích na balkónech a terasách. Odrůda plodí velké množství drobných šťavnatých plodů o velikosti 1–2 cm. Plody mají jasně červenou barvu.

Kromě vynikající chuti rajčat dodají tyto rostliny Vašim exteriérům dekorativní nádech. Plody jsou velmi chutné, hodí se k přímé konzumaci a také k přízdobě salátů či dalších pokrmů.

Jedná se o keříčkovou odrůdu. 

45 Kč s DPH

Rajče Tiny Tim patří mezi rané zakrslé odrůdy keříčkových rajčat, které byly speciálně vyšlechtěné k pěstování v truhlících či menších nádobách. Tyto rostliny, málo náročné na prostor, získávají poslední dobou na velké oblíbenosti.

I přes drobný vzrůst rostliny, který se pohybuje okolo 30 cm, Vás jistě překvapí velká úrodnost plodů. Ty jsou krásně červené, chutné a sladké. Jejich hmotnost je asi 15–30 g. Hodí se především k přímé konzumaci a do studené kuchyně.

Doba zrání je okolo 45 dní.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se