×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Dárky z přírody - kniha - 1 ks

×

Kniha Dárky z přírody aneb Originální nápady po celý rok obsahuje více jak 60 nápadů, jak si vyrobit z přírodnin dárky pro své blízké, a to v každém ročním období.

Nápady jsou podrobně popsané a to včetně výčtu potřebného materiálu a přesného postupu práce.

V bohatě ilustrované knize se tak dozvíte, jak připravit různé sirupy či likéry, adventní kalendář nebo třeba svícen z břízy.

Doporučujeme jako inspiraci pro kreativní duše, které se rády toulají přírodou.

Číst víceShow less
200 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
6000021
Přidat k oblíbeným
Popis

Vydalo nakladatelství Grada, a.s., v roce 2014.

1. vydání

Kniha je v českém jazyce.

Číst víceShow less
Detaily produktu
6000021
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
241 Kč s DPH

Lopatka Fiskars SOLID je všestranným pomocníkem pro výsev osiva.

V rámci jednoho dvoudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je odolné proti porušení a je velmi dobře čitelné.

Lopatka je velmi lehká, přitom pevná, odolná vůči ohnutí. Použitý materiál FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

469 Kč s DPH

Autor knihy Peter Berg je velmi zkušený biozahradník.  V základním kurzu biologického zahradničení ukazuje, jak si na vlastní zahradě můžete udržitelným způsobem vypěstovat zdravou zeleninu, ovoce i bylinky.

Díky tomuto kurzu získáte povědomí o zahradničení v souznění s přírodou, budete moci od jara do podzimu poznávat svou užitkovou zahradu a zjistíte, jak o ni můžete biologicky pečovat.

Bohatě ilustrovaná kniha je plná názorných obrázků, díky nimž si snáze osvojíte základy biozahradničení.

359 Kč s DPH

Kniha Jak na vyvýšené záhony nabízí tipy na snadné zahradničení.

Zahradník a úspěšný autor Joachim Mayer vás provede pěstováním ve vyvýšených záhonech od jejich realizace, výběru stavebního materiálu, přes výběr a výsadbu vhodných rostlin.

Zjistíte, že na vyvýšený záhon stačí i menší prostor a lze v něm pěstovat téměř kdykoli. A v neposlední řadě kniha nabízí několik verzí vzorových záhonů s velkou druhovou rozmanitostí rostlin.

359 Kč s DPH

V knize Plevel na talíři naleznete 28 druhů bylin, kterým pro jejich zarputilý růst říkáme plevel. Ale je tomu skutečně tak?

Autorky Susanne Hanschová a Elke Schwarzerová zábavnou formou popisují, jak se těchto rostlin zbavit a nebo jak je chutně zužitkovat v kuchyni.

Bohatě ilustrovaná kniha obsahuje 50 receptů z těchto divokých bylin. A až je sami ochutnáte, třeba už je nebudete považovat za plevel.

360 Kč s DPH

Kniha Zkuste to doma sami nabídne 111 projektů a nápadů, jak vytvořit přírodní biozahradu třeba i na balkoně.

Jedná se o ekologické postupy, které využívají skladbu rostlin jako prevenci před různými živočišnými škůdci nebo plísněmi.

Provede vás pěstováním vlastní zeleniny, ovoce a bylin, naučíte se ekologicky využít vše z domácího prostředí třeba pro výrobu výsevních pásů nebo vlastních květináčů.

Díky nekonvenčním postupům vznikne na vaší zahradě nebo balkoně doslova oáza divoké přírody

352 Kč s DPH

Jak zachránit včely je přehlednou knižní inspirací pro všechny milovníky tohoto medonosného hmyzu.

Kniha byla napsána a sestavena skutečnými odborníky – Sebastianem Hopfenmüllerem a Evou Stanglerovou, kteří v ní nabízejí ucelený soubor rad, jak vytvořit zahradu přátelskou pro divoké včely.

Dozvíte se také, jaké čeledi divokých včel v přírodě žily a dosud žijí. A v neposlední řadě proniknete zase o kousek blíže udržitelnému zahradničení.

4 produkty ve stejné kategorii
330 Kč s DPH

Autor knihy Felix Weiss vás krok po kroku provede poznáváním květin podle květenství, postavení a tvaru listů a nezapomene při určování rostlin využít i smyslového vnímání.

Portréty jednotlivých druhů květin jsou doplněny různými fakty a zajímavostmi.

Tento bohatě ilustrovaný průvodce je velice lehký a skladný, tudíž lze skvěle přibalit na cesty.

S knihou Květiny - rozpoznejte snadno 100 druhů se již v přírodě neztratíte.

348 Kč s DPH

V knize Zahrada bez zalévání naleznete tipy na 44 trvalek, keřů, popínavých rostlin a rostlin do květináčů, které jsou velice odolné proti suchu a různým rostlinným chorobám.

Naleznete zde spoustu inspirace na zahradní projekty, jakými jsou tzv. dešťové nebo vertikální zahrady. Dozvíte se, jak správně využít kompost nebo jak chytře hospodařit s vodou.  

Díky této publikaci vytvoříte dobré mikroklima jak pro přírodu, tak také pro sebe.

341 Kč s DPH

Kniha Stateční v zahradě – péče o rostliny při extrémech počasí

Tato kniha nabízí vyzkoušené postupy, jak pečovat o zahradu v době klimatických změn.

Jak správně využít půdu, jak efektivně využít mykorhizy nebo třeba jak šetrně hospodařit s vodou? Tak to radí Autor Thomas Hess.

V knize naleznete velké množství fotografií i s příklady nejodolnějších druhů rostlin, se kterými bude péče o záhony hračka.

353 Kč s DPH

Díky knize "Léčivé byliny v květináči a na zahradě" poznáte velké množství divokých bylin, které přinášejí do našeho života zdraví.

Autoři vás provedou nejběžnějšími způsoby, jak toto zelené zdraví můžete pěstovat v těsné blízkosti svého obydlí a zajistit si tak přísun vitamínů a minerálů po dobu celého roku.

Zjistíte kdy a jak divoké byliny sklízet a jaké chutné recepty z nich lze připravit.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se