×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Trávníkové hnojivo EXPERT proti krtkům - Forestina - hnojivo - 2,5 kg

×

Jedná se o speciální výrobek určený pro výživu trávníku s preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům. Je vhodný pro hnojení všech typů trávníků. 

Přípravek je vhodný pro použití na plochy, na nichž se potřebujeme vypořádat s výskytem krtků. Přípravek vypařuje látky, díky kterým se krtci již zanedlouho po aplikaci z hnojených míst stáhnou a přestanou na nich vytvářet nové krtince.

Hnojivo postupně uvolňuje živiny důležité pro zdravý rozvoj hnojeného trávníků, a podporuje tak jeho růst a zdravý vzhled.

Číst víceShow less
378 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000132
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití: 
Hnojivo aplikujeme jednou za měsíc v uvedených dávkách od března do září. Intenzivně zatěžovaný trávník se doporučuje hnojit 1x za 14 dní.

Hnojivo aplikujte na suchý trávník, nejlépe za použití posypového vozíku. 

Nespotřebované hnojivo uzavřete do neprodyšné nádoby, aby nedošlo k vypaření aromatických látek, odpovědných za odpuzování krtků.

Hnojivo obsahuje dusík, fosfor, draslík, hořčík, síru, železo a Zeolit (přírodní hornina schopná poutat živiny a pozvolna je uvolňovat).

Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000132

Parametry

Typ hnojiva
Pevné
Hnojivo pro
Trávníky
Výrobce
Forestina
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
240 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je vhodné pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Jedná se o čistě přírodní organické hnojivo vyrobené z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy.

Neobsahuje žádné průmyslově vyráběné složky, proto je vhodné pro pěstování plodin v BIO režimu. Hnojivo obsahuje základní živiny NPK a další stopové prvky z použitých surovin. 

Zvláště příznivě působí na trávníky na písčitých, na živiny chudých půdách. Díky vyššímu obsahu draslíku je možné ho použít také na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

191 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití. Jedná se o typické hnojivo "na list". Využívá se zejména na kyselých půdách, neboť vápník zmírňuje účinek půdní kyselosti.

Přípravek je s oblibou využíván pro hnojení všech typů trávníků, okrasných rostlin, ovoce i zeleniny (výjimku tvoří pouze rostliny špatně reagující na vyšší obsah vápníku, jako jsou azalky, rododendrony, kanadské borůvky apod.).

Ledek vápenatý také potlačuje tvorbu mechu.

Novinka
376 Kč s DPH

Vertikutační směs od Kiepenkerl je kombinací travního osiva, hnojiva a pomáhá vylepšovat stav půdy.

Trávníky často trpí nahromaděním plevele a mechu, což zabraňuje dostatečnému přísunu vody, vzduchu a živin ke kořenům trávy. To je díky vertikutační směsi efektivně odstraněno, čímž se uvolní prostor pro růst nového trávníku.

Produkt nabízí unikátní směs, která obsahuje 50% kvalitního travního osiva a 50% organického hnojiva.

Díky této kombinaci dochází k rychlému klíčení a tvorbě hustého, zdravého a zeleného trávníku.

Vertikutační směs doporučujeme k použití na jaře po rozrušení půdy a na podzim po poškození suchem.

Organické hnojivo navíc podporuje biologickou aktivitu v půdě, což zaručuje, že trávník bude vitální a odolnější. 

S balením o hmotnosti 1 kg můžete zasít plochu až 30 m²

Novinka
111 Kč s DPH

Jetel je díky své mrazuvzdornosti ideální pro zelené hnojení.

Jetel bílý je nízko rostoucí, vytrvalá rostlina, která se hodí nejen jako podsev mezi zeleninu, ale také pod ovocné stromy a keře bobulovin. V těchto místech vytváří snadno udržovatelný kobercový porost, který láká medonosný hmyz.

Jetelové nadzemní výhony jsou hustě olistěné a rychle vytvářejí stinný prostor, což přispívá k potlačení růstu plevelů.

Díky silným a bohatě větveným kořenům pomáhá vylepšovat strukturu a provzdušnění půdy.

4 produkty ve stejné kategorii
296 Kč s DPH

Vojtěška představuje cennou vytrvalou rostlinu, která se hodí zejména pro zelené hnojení, ideálně na půdách s vysokou mírou zhutnění.

Díky svým kůlovým kořenům dokáže proniknout do větší hloubky a efektivně tak půdu provzdušňuje, což napomáhá udržovat její dobrý zdravotní stav.

Její schopnost dlouhodobě vázat živiny a obohacovat půdu o dusík má pozitivní vliv na výnos a kvalitu následně pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Navíc se vojtěška řadí mezi krmné rostliny s vysokým obsahem bílkovin, což ji činí významným zdrojem výživy pro množství domácích a hospodářských zvířat.

204 Kč s DPH

Mech Stop je vynikajícím vícesložkovým hnojícím přípravkem určeným k hnojení všech druhů trávníků.

Přípravek napomáhá růstu, zajišťuje svěží zelenou barvu a zrychluje zarůstání suchých míst. Díky svému zvýšenému obsahu dusíku omezuje růst mechu.

Holá místa jsou po odstranění mechu rychle zapojena do základního porostu.

246 Kč s DPH

Jedná se o směs semen leguminózních rostlin, jako jsou hrách, peluška nebo bob, které jsou speciálně vybrány pro proces zeleného hnojení.

Tato směs obsahuje semena, která se vyznačují rychlou klíčivostí, a tak dokáží v krátkém časovém období efektivně pokrýt půdu ve vaší zahradě hustým porostem.

Jedním z klíčových přínosů luštěninové směsi je tvorba symbiotických vztahů s půdními bakteriemi na kořenech rostlin, což vede k fixaci dusíku a jeho akumulaci v půdě.

Díky těmto vlastnostem je luštěninová směs ideální volbou jako předplodina pro pěstování náročnějších druhů zeleniny, které pro svůj růst potřebují vysoký obsah dusíku v půdě.

Balení o hmotnosti 1 kg vystačí na pokrytí plochy 50 m².

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se