×
PPL Parcelshop

Kategorie

Symbivit Muškát - mykorhiza pro balkónové květiny - 150 g

×

Mykorhizní houby na muškáty a balkonóvé květiny je rostlinný přípravek na podporu kořenového systému.

Jeho použitím dosahují kvetoucí rostliny sytějších barev a několikanásobné četnosti květů. Rostliny kvetou podstatně déle a jsou odolnější vůči některým chorobám.

Přípravek je vhodný také na verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny a další kvetoucí rostliny.

Číst víceShow less
249 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000196
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití:

Přípravek musí přijít do kontaktu s kořeny rostlin. Nasypte jej na dno výsadbové jamky, zapravte do substrátu a vysaďte rostlinu. 

Dávkování:

15 g přípravku na 1 rostlinu

Složení: 

přírodní jílové nosiče, 6 druhů mykorhizních hub, přírodní složky podporující mykorhizu, biologicky rozložitelný polyakrylamid

Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000196

Parametry

Typ hnojiva
Pevné
Hnojivo pro
Okrasné rostliny
Výrobce
Symbiom
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
236 Kč s DPH

Symbivit Rajčata a papriky - mykorhiza pro plodovou zeleninu je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování zeleniny. Jeho použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami.

Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání prostlinám. Přírodně se tak dosáhne výnosnější úrody, plody mají lepší barvu a chuť

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Přípravek není vhodný pro brukvovité rostliny (brokolice, květák, zelí, kapusta atd.) a merlíkovité (špenát, řepa atd.). 

612 Kč s DPH

Přípravek je určený pro vytvoření symbiózy mezi kořeny rostlin a půdními houbami. Mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější přísun rostlinám. 

Rostliny mají lepší a vyrovnaný růst, bohatší kořenový systém, více tvoří květy a plody. Mají také vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

Přípravek je vhodný pro rajčata, papriky a další plodovou zeleninu (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně). Také je vhodný pro fazole a hrách. 

Přípravek není vhodný pro brukvovité rostliny (brokolice, květák, zelí, kapusta atd.) a merlíkovité rostliny (špenát, řepa atd.). 

206 Kč s DPH

Přípravek je určený pro vytvoření symbiózy mezi kořeny rostlin a půdními houbami. Mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější přísun rostlinám. 

Rostliny mají lepší a vyrovnaný růst, bohatší kořenový systém, více tvoří květy a plody. Mají také vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

Přípravek je vhodný pro rajčata, papriky a další plodovou zeleninu (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně). Také je vhodný pro fazole a hrách. 

Přípravek není vhodný pro brukvovité rostliny (brokolice, květák, zelí, kapusta atd.) a merlíkovité rostliny (špenát, řepa atd.). 

211 Kč s DPH

Přípravek je určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin a prospěšnými půdními houbami. 

Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. 

Zajišťuje rostlinám lepší a vyrovnaný růst, bohatší a zdravější kořenový systém, větší nasazení květů, dlouhodobé kvetení a vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

128 Kč s DPH

Inporo Pro Kestom je pomocný rostlinný přípravek, který zlepšuje úrodnost půdy a zvyšuje odolnost rostlin zejména vůči abiotickému stresu a přezimování.

Je tvořen mikroskopickou půdní houbou Trichoderma, která rozkládá patogenní zárodky půdních chorob, jako jsou např. hlízenka obecná, thielaviopsis basicola a jiné.

Použití přípravku tak vylepšuje úrodnost půdy, ale také klíčivost semen a tvorbu kořenového systému rostlin.

Inporo Pro Trima M je vhodný pro různé typy půd, rostlin a je možné jej použít kdykoli v průběhu vegetace.

Přípravek je registrován k použití pro všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce a okrasné rostliny.

4 produkty ve stejné kategorii
598 Kč s DPH

Inporo Lecid je přírodní přípravek proti plísním, padlí a kadeřavosti, který zvyšuje vitalitu rostlin.

Jeho složení je čistě přírodní, založené na sójovém lecitinu, který obsahuje látky esenciální mastné kyseliny, fosfolipidy, cholin, fosfor a další. Díky tomu je přípravek vhodný pro použití při ekologickém pěstování.

Lecid je vhodný pro všechny typy rostlin. Omezuje praskání plodů a zvyšuje jejich pevnost, zlepšuje konzistenci a barvu ovoce a zeleniny.

Působením proti chorobám zvyšuje celkovou vitalitu rostlin. Pomáhá hojit drobná poranění a má stimulační růstový účinek.

77 Kč s DPH

Jedná se o stimulátor zakořeňování a aktivátor růstu všech rostlin, a to včetně kyselomilných druhů.

Stimuluje růst a tvorbu kořenů zejména na začátku vegetační doby.

Podporuje růst celého kořenového systému, urychluje růst rostlin a zlepšuje celkovou odolnost a vitalitu rostlin.

Přípravek je čistě přírodní, obsahuje organické složky, polysacharidy, aminokyseliny a mikroprvky.

Díky tomu je vhodný k použití při ekologickém pěstování.

Je vhodný pro zeleninu, ovocné stromy, trávníky, okrasné rostliny a dřeviny, drobné ovoce a kyselomilné rostliny.

321 Kč s DPH

Rhodovit je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování všech vřesovcovitých rostlin, zejména pro rododendrony, azalky, vřes, borůvky a brusinky. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu, zdravějších plodů a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se