×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Zdravý česnek PLUS - Máčení sadby - AgroBio - 10 g + 50 ml

×

Zdravý česnek PLUS je souprava dvou přípravků - Sulka Extra a Clonoplus. Souprava je určená ke dvěma způsobům hnojení, prvním způsobem je máčení a druhým poprach stroužků česneku.

Souprava je schopná rozkládat patogenní houby

Clonoplus je pomocný rostlinný přípravek ve formě smáčitelného prášku bělavé barvy. Je určen k aplikaci do půdy. Zvyšuje počet vzešlých rostlin, rychlost růstu a odolnost vůči stresu rostlin

Sulka Extra je kapalné půdní speciální hnojivo. Jejímž hlavním úkolem je dodání živin rostlinám a omezit výskyt živočišných škůdců.

Číst víceShow less
249 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000624
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod na použití:

Sulka Extra  tímto produktem probíhá hnojení před výsadbou, doporučuje se alespoň 14 dní. Hnojí se máčením na 6–12 hodin a nechává se zaschnout. 

Clonoplus – česnek je možné tímto přípravkem ošetřit hned 3x. První způsob je ještě před výsadbou, kdy si rozmícháme 10 g přípravku ve 200 ml vody, vlijeme na 1 kg stroužků, pořádně promícháme a necháme do druhého dne oschnout. Druhým způsobem je ošetření zálivkou těsně po vzejití, kdy smícháme 2–4 g s 10 l vody a aplikujeme na povrch záhonu. Posledním využitím je na jaře po rozmrznutí půdy, kdy smícháme 2–4 g s 10 l vody a aplikujeme zálivkou. 

Souprava je na 1 kg sadby česneku. 

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000624

Parametry

Přípravek proti
Houbové choroby
Typ hnojiva
Pevné
Tekuté
Výrobce
AgroBio
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
191 Kč s DPH

Sprej je určený k odpuzování krtků a hrabošů z podzemních chodeb velmi inovativním způsobem. Jediným stiskem se uvolní celý obsah nádoby a aerosol následně vyplní kompletní systém tunelů a zachytí se na jejich stěnách.

Obsahuje aktivní složky rostlinného původu, které ekologickou cestou odpuzují podzemní škůdce.

Sprej nabývá plné účinnosti do 24 hodin od aplikace a je účinný minimálně 2 týdny

Produkty BROS z řady Zelená síla na likvidaci hmyzu jsou založeny pouze na účinných látkách rostlinného původu.

542 Kč s DPH

Přírodní biocid účinně působí proti štěnicím, blechám, mravencům, roztočům či dalšímu lezoucímu hmyzu. 

Přípravek můžete využít jak v bytě, tak i v autě či jiných vnitřních prostorách

Účinnou látkou je oxid křemičitý, který narušuje ochrannou povrchovou vrstvu těla hmyzu. Pro lidi a zvířata je bezpečný.

Přípravek je bez zápachu a lze jej využívat celoročně. 

120 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje jednoduchou aplikaci a všestrannou výživu vašim rostlinám.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

200 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v podobě pelet představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje nejen jednoduchou aplikaci, ale také je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu pro poskytnutí všestranné a vyrovnané výživy vašim rostlinám.

Kromě toho se můžete těšit na sníženou nutnost boje se škůdci, jelikož hnojivo obsahuje přirozené odpuzující látky, včetně trusu potemníka a již zmíněné jíchy.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

4 produkty ve stejné kategorii
206 Kč s DPH

Přípravek je určený pro vytvoření symbiózy mezi kořeny rostlin a půdními houbami. Mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější přísun rostlinám. 

Rostliny mají lepší a vyrovnaný růst, bohatší kořenový systém, více tvoří květy a plody. Mají také vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

Přípravek je vhodný pro rajčata, papriky a další plodovou zeleninu (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně). Také je vhodný pro fazole a hrách. 

Přípravek není vhodný pro brukvovité rostliny (brokolice, květák, zelí, kapusta atd.) a merlíkovité rostliny (špenát, řepa atd.). 

114 Kč s DPH

Univerzální zahradnické vápno je určené pro ošetřování stromů a snižování kyselosti půdy. Vápnění stromů a keřů v zimním až jarním období chrání rostliny před zmrznutím a vytvářením trhlin, díky nimž je rostlina náchylnější k infekcím a napadení škůdci.

Vápnem ošetřené kmeny odrážejí sluneční světlo a chrání kmen před přehříváním. V důsledku toho se v noci, kdy teplota prudce klesne, neobjeví v kůře trhliny. Vápno vytvoří ochrannou vrstvu na povrchu kůry. 

Odkyselení půdy s pomocí vápna umožňuje udržovat optimální pH půdy a zlepšuje její konzistenci. 

178 Kč s DPH

Kristalon je krystalické, ve vodě rozpustné hnojivo, obsahující živiny, potřebné k dobrému vývinu rostlin (dusík, fosfor, draslík, hořčík a síru). Obsahuje i další prvky, jako je bór, molybden, měď, železo, mangan a zinek. 

Hnojivo zajistí rostlinám dobrou kondici a zdravý vzhled.

Je vhodné na okrasné dřeviny, keře a růže.

Hnojivo zajistí rovnoměrný růst, snadno se dávkuje a zabraňuje žloutnutí listů. 

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se