×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Bacti PR - Stimulátor zdraví rostlin pro pokojové rostliny - 100 g

×

Stimulátor zdraví pro pokojové rostliny je zcela přírodním a ekologickým bioaktivním přípravkem, který díky svému složení nezanechává žádnou chemickou stopu.

Jedná se o směs půdních bakterií a vybranou mikrovýživu, která podporuje zdraví a růst pokojových rostlin.

Půdní bakterie pomáhají rozkládat minerály v půdě, čímž se stávají pro rostliny lépe využitelné. To se týká zejména fosforu, draslíku a železa.

Bakterie pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Při pravidelné aplikaci zesiluje celá rostlina, a to jak kořenový systém, tak nadzemní část.

Číst víceShow less
117 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000812
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití:

1 sáček přípravku Bacti PR o hmotnosti 100 g rozpustit v 5 litrech odstáté vody a květiny zalít.
Po aplikaci udržujte zeminu vlhkou, aby nepřeschla.

Aplikaci je nutné opakovat několikrát za sezónu.

Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na obalu výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000812

Parametry

Typ hnojiva
Pevné
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
242 Kč s DPH

Conavit je čistě přírodní hnojivo určené pro všechny druhy rostlin. Nezanechává škodlivé zbytky v půdě a neznečišťuje vodní toky.

Živiny v něm obsažené jsou uvolňovány postupně, a tak podporuje rostliny po celou jejich vegetační dobu. Jedná se o pevné hnojivo, které nemůže být vyplaveno vodou jako jiná rozpustná chemická hnojiva.

Hnojivo Conavit bylo speciálně vyvinuto pro organické pěstování rostlin. Funguje nejlépe ve spojení s mykorhizními houbami, které z něj získávají živiny a ty dále poskytují rostlině.

905 Kč s DPH

Turfcomp je pomocný rostlinný přípravek, tzv. travní kondicionér.  Obsahuje přírodní hnojivo, mykorhizní houby a absorpční granule k uchování půdní vlhkosti.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu a celkově lepší hustoty a vitality trávníku.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život. Zlepšují uchycení, růst a zvyšují odolnost vůči suchu a stresu.
Přípravek pomáhá zpevňovat povrch půdy a zabraňovat erozi.

253 Kč s DPH

Ectovit je pomocný rostlinný přípravek vhodný pro některé stromy pěstované jako bonsaj. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život. Podporují vyrovnaný růst a snižují stres rostlin.

Ectovit je vhodný především pro bonsaje borovice, buku, cedru, dubu, habru, jedle, lípy, modřínu, smrku a topolu.

264 Kč s DPH

Ectovit je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování většiny jehličnatých a některých listnatých stromů. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život. Podporují vyrovnaný růst stromů a snižují stres po jejich přesazení.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Ectovit je vhodný především pro borovici, smrk, jedli, modřín, cedr, dub, buk, lípu a habr.

321 Kč s DPH

Rhodovit je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování všech vřesovcovitých rostlin, zejména pro rododendrony, azalky, vřes, borůvky a brusinky. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu, zdravějších plodů a celkově lepší vitality.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

227 Kč s DPH

Symbivit universal je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování rostlin. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne výnosnější úrodykrásnějších květů a celkově lepší vitalitě rostlin.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Symbivit Universal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé okrasné stromy a keře.

Použití není vhodné pro většinu jehličnanů, orchideje, rhododendrony, azalky, vřes, brukvovité a merlíkovité rostliny.

249 Kč s DPH

Mykorhizní houby na muškáty a balkonóvé květiny je rostlinný přípravek na podporu kořenového systému.

Jeho použitím dosahují kvetoucí rostliny sytějších barev a několikanásobné četnosti květů. Rostliny kvetou podstatně déle a jsou odolnější vůči některým chorobám.

Přípravek je vhodný také na verbeny, petúnie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny a další kvetoucí rostliny.

4 produkty ve stejné kategorii
136 Kč s DPH

Jedná se o biologický přípravek, určený k zamezení tvorby nežádoucích řas a k pročištění vody. Kromě toho také podporuje růst ryb. 

Přípravek účinně rozkládá nečistoty organického původu. Omezuje živiny pro růst a tvorbu řas a likviduje zápach, spojený s jejich výskytem. 

Zabraňuje tvorbě usazenin na dně jezírka, rozkládá rybí výkaly a zbytky odumřelých rostlin. 

Účinek nastává postupně a je dlouhodobý. 

Přípravek je neškodný pro vodní organismy a šetrný k životnímu prostředí.

Přípravek je vhodné používat po celý rok.

Balení postačí pro měsíční dávku jezírka o velikosti cca 10 m3.

612 Kč s DPH

Přípravek je určený pro vytvoření symbiózy mezi kořeny rostlin a půdními houbami. Mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější přísun rostlinám. 

Rostliny mají lepší a vyrovnaný růst, bohatší kořenový systém, více tvoří květy a plody. Mají také vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

Přípravek je vhodný pro rajčata, papriky a další plodovou zeleninu (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně). Také je vhodný pro fazole a hrách. 

Přípravek není vhodný pro brukvovité rostliny (brokolice, květák, zelí, kapusta atd.) a merlíkovité rostliny (špenát, řepa atd.). 

85 Kč s DPH

Urychlovač kompostu Bacti UK je zcela přírodní a ekologický bioaktivní výrobek, který díky svému složení nezanechává žádnou chemickou stopu.

Funguje na bázi aktivních bakterií, které pomáhají rozkládat zbytky organické hmoty a přeměňovat je na zdravý a kvalitní kompost.

Tato směs bakteriálních kultur spolu s nezpracovanými enzymy, emulgátory a živinami byla speciálně vyvinuta pro zpracování organických zbytků, jako je odpad z domácnosti, odpad po prořezávce dřevin a další zahradní odpad.

Přípravek funguje dvoufázově. Nejprve urychlí nastartování a poté výrazně urychlí proces kompostování.

Výsledek fungování urychlovače Bacti UK je viditelný již po 2 měsících.

Kompostování probíhá díky Bacti UK bez zápachu a navíc přípravek odpuzuje dotěrný hmyz.

211 Kč s DPH

Přípravek je určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin a prospěšnými půdními houbami. 

Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. 

Zajišťuje rostlinám lepší a vyrovnaný růst, bohatší a zdravější kořenový systém, větší nasazení květů, dlouhodobé kvetení a vyšší odolnost proti abiotickým vlivům. 

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se