×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Rajče Hamlet F1 - Solanum lycopersicum - semena rajčete - 6 ks

×

Rajče Hamlet je tyčková odrůda, která je vhodná k pěstování ve skleníku či na zahradě. Má spíše větší plody o velikosti 55–65 mm a hmotnosti přibližně 110 g. Plody jsou pevné a jejich barva je krásně červená.

Navíc je rostlina rezistentní vůči nemocem.

Rajčata jsou ideální k přímé konzumaci, případně do salátů nebo na obložené mísy.

Číst víceShow less
68 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1002229
Přidat k oblíbeným
Popis

předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčení je obvykle 1–2 týdny. Tato doba ale může být i delší. Během klíčení je nutné udržovat teplo.

Přibližně od poloviny května je možné přemístit rostliny ven (v době, kdy již nehrozí ranní mrazíky). Ideální spon je 80 x 50 cm. Konečné stanoviště pro růst by mělo být teplé, slunečné a dobře chráněné, se středně těžkou půdou, bohatě zásobenou humusem.

Substrát doporučujeme používat speciální pro rajčata a papriky, a to vždy spařený. Zeminu lze propařit např. v mikrovlnné troubě. Během růstu plodů je důležitá pravidelná závlaha a dostatečný přísun živin. K hnojení můžeme používat např. kristalon pro rajčata a papriky.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1002229

Parametry

Výsev / výsadba
Duben
Odrůda rajčete
Tyčkové
Ranost odrůdy
Poloraná
Barva plodu
Červená
Mrazuvzdornost
Ne
Vegetační doba
Letničky
BIO kvalita
Ne
Odrůda
hybridní F1
Stanoviště
Slunečné
Sklizeň
Srpen
Září
Červenec
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
202 Kč s DPH

Přírodní probiotika značky Weiki pro rajčata podpoří jejich zdravý růst.

Zlepšují celkovou kondici rostlin a zajistí bohatou úrodu.

Dále zlepšují využití živin z použitého hnojiva a posílí kořenový systém rostliny

V neposlední řadě probiotické bakterie pomohou rajčatům lépe snášet stres, urychlují regeneraci a potlačí patogeny

Hodí se pro ekologické i konvenční pěstování, bez GMO. 

36 Kč s DPH

Oblouková ortéza Flextruss je ochranná pomůcka pro vijany rajčat. Vzhledem ke své univerzální velikosti se hodí prakticky pro všechny odrůdy. 

Ortéza zabraňuje vylamování vijanů a poskytuje jim dostatečnou oporu. Oceníte ji zejména v době, kdy jsou vijany obsypány plody. 

Pružná konstrukce zajistí snadnou manipulaci a nasazování na rostlinu. Hrany jsou zaoblené, čímž se minimalizuje riziko jakéhokoliv poškození vijanů. 

Balení obsahuje 10 ks.

57 Kč s DPH

Spona dvojitá je určená k pěstování rajčat. Pokud chcete zajistit produkci rajčat systémem na 2 výhony, pak určitě oceníte praktičnost této pomůcky. 

Je vhodná jako ochrana rostlin před poškozením a zabezpečí to, že nedojde k rozlomení výhonů. 

Spona se skládá ze dvou identických obručí, které podpírají výhon. Je vybavena stabilizační podpěrou

Balení obsahuje 7 ks klipsů.

136 Kč s DPH

AgroBio Rajčata je přírodní růstový aktivátor s výživou, obsahující směsný vodný extrakt s převahou šalvěje. Je vhodný pro ekologické pěstování.

Přípravek obsahuje malé množství živin a stopových prvků. Podporuje růst, výnos a vitalitu rajčat.

Postřik je výborný také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště). Aplikace před výskytem chorob nebo škůdců. 

Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat, nemá tedy ochrannou lhůtu.

191 Kč s DPH

Hnojivé tyčinky pro rajčata, okurky a papriky jsou skvělým hnojícím přípravkem, který obsahuje všechny základní živiny a navíc guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. To aktivuje půdní mikroflóru.  

Díky guánu tyčinky působí až 60 dní a zvyšují výnosnost a obranyschopnost hnojených rostlin. 

Balení obsahuje 20 tyčinek.

184 Kč s DPH

Kristalon je dvousložkové hnojivo, které je rozpustné ve vodě a je určeno pro všechny druhy rajčat a paprik

Přípravek obsahuje všechny potřebné prvky (dusík, fosfor, draslík atd.) pro správný vývoj rostlin. Díky aktivnímu vápníku je předcházeno černání rajčat a hnilobě špiček paprik. 

Balení obsahuje dva druhy sáčků. Modrý sáček obsahuje vápník a dusík, který zabraňuje fyziologickým poruchám růstu a podpoří nárůst velkých plodů. 

V průhledném sáčku je krystalické hnojivo se zvýšeným obsahem draslíku, fosforu a hořčíku, které podpoří růst rostliny, násadu květů a chuť plodů. 

4 produkty ve stejné kategorii
58 Kč s DPH

Rajče Coure di Bue v BIO kvalitě je velmi výnosnou, středně ranou, tyčkovou odrůdou rajčete, které je vhodné jak k polnímu pěstování, tak k pěstování ve skleníku.

Odrůda plodí od června velká oranžová masitá rajčata ve tvaru srdce, která mohou mít až 500 g. Ty mají vynikající sladkou chuť a obsahují malé množství semínek. Jsou proto vhodná k tepelnému zpracování, k přípravě omáček, kečupů, šťáv apod.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

46 Kč s DPH

Jedná se o středně ranou tyčkovou odrůdu rajčete. Rostlina má výšku až 180 cm, takže je vhodná zejména pro pěstování ve skleníku, přičemž vyžaduje dostatečnou oporu.

Tato odrůda je typická zvláštním zabarvením plodů. Rajče Zelená zebra je původem z USA a, jak již název napovídá, má krásné žíhané plody žlutozelené barvy. Dužina plodů je taktéž zelená. Plody jsou kulaté, středně velké. Jejich hmotnost se pohybuje někde okolo 100 g a průměr je do 6 cm.

Zajímavá je také jejich chuť, která je sladká a zároveň lehce pikantní, takže se rajčátka budou hodit jako zpestření běžných pokrmů, salátů, obložených mís atd. Využít je můžete i k tepelnému zpracování.

Doba zrání je přibližně 75 dní.

86 Kč s DPH

BIO Rajče Brandywine je středně raná tyčková odrůda pocházející z USA. Díky vyššímu vzrůstu se hodí zejména k pěstování venku či ve skleníku.

Vyžaduje pevnou oporu, neboť plodí velké žluté plody, které mohou dosahovat opravdu vysoké hmotnosti a velikosti až 10 cm v průměru.

Chuť je plná, sladká a zároveň lehce nakyslá.

Plody mají velké množství vnitřních přepážek, takže je lze snadno krájet na plátky. Jsou vhodné k přímé konzumaci, k dekorování pokrmů, do salátů, ale také k tepelnému zpracování.

Doba zrání je okolo 80 dní.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

43 Kč s DPH

Jedná se o tyčkovou odrůdu rajčete vhodnou pro pěstování v zeleninových záhonech či sklenících. Rostlina je většího vzrůstu (až 200 cm).

Jak je již možné odvodit z názvu, plodí velké plody žluté barvy, které mohou dosahovat váhy až 350 g (o průměru 15 cm). Na jednom vijanu dozrává až 8 takových plodů. Kvůli vysoké hmotnosti plodů je nutné poskytnout rostlině silnou oporu.

Rajčata Yellowstone se výborně hodí do sendvičů, omáček, kečupů či dalších pokrmů.

Plodí od července do září.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se