×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Rajče Gallant F1 - Solanum lycopersicum - semena rajčete - 10 ks

×

Rajče Gallant F1 je raná tyčková odrůda rajčete, které se hodí k pěstování ve venkovních záhonech a ve sklenících. Plodí kulatá rajčata střední velikosti, s hmotností do 60 g. Barva plodů v době zralosti je jasně červená.

Výhodou této odrůdy je odolnost vůči popraskání plodů.

Rajčata mají výbornou sladkou chuť a jsou vhodná zejména do salátů či k přímé konzumaci.

Číst víceShow less
52 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1003160
Přidat k oblíbeným
Popis

předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčení je obvykle 1–2 týdny. Tato doba ale může být i delší. Během klíčení je nutné udržovat teplo.

Přibližně od poloviny května je možné přemístit rostliny ven (v době, kdy již nehrozí ranní mrazíky). Ideální spon je 80 x 50 cm. Konečné stanoviště pro růst by mělo být teplé, slunečné a dobře chráněné, se středně těžkou půdou, bohatě zásobenou humusem.

Substrát doporučujeme používat speciální pro rajčata a papriky, a to vždy spařený. Zeminu lze propařit např. v mikrovlnné troubě. Během růstu plodů je důležitá pravidelná závlaha a dostatečný přísun živin. K hnojení můžeme používat např. kristalon pro rajčata a papriky.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1003160

Parametry

Výsev / výsadba
Duben
Odrůda rajčete
Tyčkové
Ranost odrůdy
Raná
Barva plodu
Červená
Mrazuvzdornost
Ne
Vegetační doba
Letničky
BIO kvalita
Ne
Odrůda
hybridní F1
Stanoviště
Slunečné
Sklizeň
Srpen
Září
Červen
Červenec
Říjen
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
202 Kč s DPH

Přírodní probiotika značky Weiki pro rajčata podpoří jejich zdravý růst.

Zlepšují celkovou kondici rostlin a zajistí bohatou úrodu.

Dále zlepšují využití živin z použitého hnojiva a posílí kořenový systém rostliny

V neposlední řadě probiotické bakterie pomohou rajčatům lépe snášet stres, urychlují regeneraci a potlačí patogeny

Hodí se pro ekologické i konvenční pěstování, bez GMO. 

36 Kč s DPH

Oblouková ortéza Flextruss je ochranná pomůcka pro vijany rajčat. Vzhledem ke své univerzální velikosti se hodí prakticky pro všechny odrůdy. 

Ortéza zabraňuje vylamování vijanů a poskytuje jim dostatečnou oporu. Oceníte ji zejména v době, kdy jsou vijany obsypány plody. 

Pružná konstrukce zajistí snadnou manipulaci a nasazování na rostlinu. Hrany jsou zaoblené, čímž se minimalizuje riziko jakéhokoliv poškození vijanů. 

Balení obsahuje 10 ks.

191 Kč s DPH

Hnojivé tyčinky pro rajčata, okurky a papriky jsou skvělým hnojícím přípravkem, který obsahuje všechny základní živiny a navíc guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. To aktivuje půdní mikroflóru.  

Díky guánu tyčinky působí až 60 dní a zvyšují výnosnost a obranyschopnost hnojených rostlin. 

Balení obsahuje 20 tyčinek.

184 Kč s DPH

Kristalon je dvousložkové hnojivo, které je rozpustné ve vodě a je určeno pro všechny druhy rajčat a paprik

Přípravek obsahuje všechny potřebné prvky (dusík, fosfor, draslík atd.) pro správný vývoj rostlin. Díky aktivnímu vápníku je předcházeno černání rajčat a hnilobě špiček paprik. 

Balení obsahuje dva druhy sáčků. Modrý sáček obsahuje vápník a dusík, který zabraňuje fyziologickým poruchám růstu a podpoří nárůst velkých plodů. 

V průhledném sáčku je krystalické hnojivo se zvýšeným obsahem draslíku, fosforu a hořčíku, které podpoří růst rostliny, násadu květů a chuť plodů. 

127 Kč s DPH

Jedná se o přírodní hnojivo obohacené o guáno, které pochází z trusu mořských ptáků žijících na pobřeží Jižní Ameriky. Přípravek je vhodný pro hnojení rostlin rajčat a paprik.

Přípravek dodává rostlinám nejen potřebné živiny, ale také aktivuje půdní mikroflóru.

Dá se použít jako zálivka, ale i jako postřik na listy

143 Kč s DPH

Jedná se o organominerální hnojivo, určené ke hnojení rajčat, paprik a okurek. Obsahuje drcenou rohovinu, která je zvláště ceněna pro obsah organicky vázaného dusíku. Ten se postupně uvolňuje, takže je rostlinami využit po delší vegetační období. 

Přípravek obsahuje všechny potřebné živiny, které rostliny potřebují k nezbytnému harmonickému vývoji a zdravému růstu.  

4 produkty ve stejné kategorii
106 Kč s DPH

Kultivar rajčete Perlino je známý pro svou vysokou produktivitu a nabízí bohatou úrodu mini cherry rajčat s hmotností 10-12 gramů.

Tyto malé plody se vyznačují výraznou aromatickou chutí a jsou součástí velkých květenství, která mohou na jediné rostlině vyprodukovat až 800 kusů rajčat.

Perlino je ideální volbou pro pěstování v různých prostředích – může prosperovat ve sklenících, na venkovních záhonech i v dostatečně prostorných květináčích.

Tato odrůda se pyšní nádhernými, sytě červenými plody, které jsou kromě své velikosti pozoruhodné také svou intenzivní a příjemnou vůní.

Sklizeň probíhá od konce července až do září, což umožňuje dlouhé období pro čerstvou konzumaci těchto chutných cherry rajčátek.

63 Kč s DPH

BIO rajče Černá švestka je jednou z původních odrůd tyčkových rajčat.

Plodí rajčátka oválného švestkovitého tvaru, které dozrávají z červené do tmavě hnědé barvy. Plody jsou spíše menší o hmotnosti 35–40 g. Rajčata jsou masitá a výborně se hodí k tepelnému zpracování.

Rostlina má velmi bujný růst, proto je nutné vijany pravidelně zaštipovat. 

Odrůda rajčete Černá švestka byla oceněna nadací ProSpecieRara, která se zaměřuje na zachování tradičních odrůd rostlin.

Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

83 Kč s DPH

Kultivar rajčete Crokini je nazýván novou generací cherry rajčat. Odrůda původem z Francie se pyšní opravdu velkým výnosem sladkých červených cherry rajčat, které jsou navíc odolné proti popraskání.

Na přímém slunci rostlina dosahuje výšky až kolem 180 cm, ale přesto je možné ji pěstovat v nádobách. Odrůda je maximálně odolná proti chorobám rajčat.

Aromatické lahodné plody naleznou široké využití v kuchyni.

Vegetační doba je pouhých 105 dní.

54 Kč s DPH

Rajče Charmant je poloraná tyčková odrůda, vhodná pro pěstování na zahradě či ve skleníku. Je možné ji ale pěstovat i ve velkém květináči na balkóně.

Plodí drobná třešňová červená rajčátka o hmotnosti do 15 g. Odrůda je velmi výnosná – na jednom jednoduchém či zdvojeném vijanu může dozrát až 30 plodů.

Rajčátka jsou velice sladká, odolná proti popraskání. Jsou ideální k přímé konzumaci.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se