×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Turfcomp - mykorhiza pro trávník - 3 kg

×

Turfcomp je pomocný rostlinný přípravek, tzv. travní kondicionér.  Obsahuje přírodní hnojivo, mykorhizní houby a absorpční granule k uchování půdní vlhkosti.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne krásnějšího vzhledu a celkově lepší hustoty a vitality trávníku.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život. Zlepšují uchycení, růst a zvyšují odolnost vůči suchu a stresu.
Přípravek pomáhá zpevňovat povrch půdy a zabraňovat erozi.

Číst víceShow less
905 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000716
Přidat k oblíbeným
Popis

Dávkování100 g/m2 na málo používaný trávník, 300 g/m2 na zátěžový trávník.

Přípravek aplikujte plošně těsně před vysetím travního semene, poté překryjte vrstvou zeminy.

Pro podporu uchycení a vitality stávajícího trávníku aplikujte přímo pod travní koberec.

Rostliny nelze předávkovat. 

Mykorhiza musí přijít do styku s kořeny rostlin.

Složení: přírodní jílové nosiče, 5 druhů mykorhizních hub, přírodní složky podporující mykorhizu, částice hydrogelu.

Neobsahuje geneticky upravené organismy, nezanechává škodlivé zbytky v půdě.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000716

Parametry

Typ hnojiva
Pevné
Výrobce
Symbiom
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
227 Kč s DPH

Symbivit universal je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování rostlin. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne výnosnější úrodykrásnějších květů a celkově lepší vitalitě rostlin.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Symbivit Universal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé okrasné stromy a keře.

Použití není vhodné pro většinu jehličnanů, orchideje, rhododendrony, azalky, vřes, brukvovité a merlíkovité rostliny.

138 Kč s DPH

BoPon je oblíbeným hnojícím přípravkem, určeným k hnojení všech druhů trávníků.

Díky hnojení získává trávník živiny, potřebné k jeho hustému růstu, čímž předejdete tvorbě prázdných míst.

Po zavlažení trávníku je hnojivo rovnoměrně rozpuštěno a dostává se do půdy, odkud je čerpáno kořenovým systémem trávníku.

Hnojení trávníků je velmi důležité především při jejich zakládání.

Balení o hmotnosti 1 kg vystačí na 50 m2.

2 835 Kč s DPH

Kvalitní travní osivo značky Kiepenkerl je určené k vypěstování zdravého a odolného trávníku. Tento typ travního osiva bývá užíván převážně k zatravnění poškozených míst. Již za několik týdnů po výsevu se můžeme těšit z krásného regenerovaného a odolného trávníku. 

Výhodou osiva je vysoká regenerační schopnost, odolnost, robustnost a rychlá klíčivost.

Balení vystačí na 400 m2.

5 076 Kč s DPH

Luxusní trávník Majestic Royal je odrůda světle zelené barvy a roste velmi pomalu. Nabízí odrůdy té nejvyšší kvality a je vhodný také do méně příznivých podmínek. 

Právě pomalý růst s vyváženým obsahem jednotlivých druhů trav zaručuje velmi vysokou kvalitu trávníku. Tento trávník snese i trvalý stín a vlhkost.

Tato odrůda se dobře udržuje a je odolná vůči sešlapání.

Luxusní trávník Majestic Royal je vhodný na všechny stanoviště a vyžaduje pouze mírnou údržbu.

Doporučená výška sestřihu je 3–4 cm. 

10 kg osiva pokryje až 500 m2.

Novinka
113 Kč s DPH

Směs květin "Zelená střecha" od firmy Kiepenkerl představuje ideální řešení pro ozelenění střech, ať už na slunných, tak polostinných plochách. Obsahuje vybrané druhy letniček a trvalek, které efektivně přispívají k vytvoření živého a esteticky příjemného prostředí na střechách budov.

Rostliny v této směsi dorůstají výšky 10 až 30 cm a nabízí bohaté kvetení od jara až do podzimu. Kromě krásného vzhledu poskytuje směs "Zelená střecha" také důležitý přínos pro místní ekosystém, jelikož láká motýly, čmeláky a včely, kteří zde nacházejí bohatý zdroj potravy.

Navíc, směs květin "Zelená střecha" má významný izolační účinek, díky čemuž v zimních měsících pomáhá udržovat teplo uvnitř budovy a tím přispívá k úsporám energie. Tento praktický benefit činí směs "Zelená střecha" nejen esteticky přitažlivou, ale i ekonomicky výhodnou volbou pro ozelenění střech.

Jedno balení, které pokryje plochu 3 až 4 m2, umožňuje snadnou aplikaci a rychlé dosažení výsledků.

Novinka
271 Kč s DPH

Květinová směs "Květy u cesty" od Kiepenkerl je výsledkem úzké spolupráce mezi zemědělci, včelaři a ochránci přírody, s cílem vytvořit směs, která podporuje biodiverzitu a poskytuje zdroje potravy pro hmyz a další živočichy.

Tato směs, která může dorůst výšky mezi 100 až 150 cm, přináší květy různých barev od července až do října. Je ideální pro vytváření květinových pásů podél cest, v zemědělských oblastech, jako jsou odstavné plody, nebo pro oživení veřejných zelených ploch a okrasných zahrad.

Výhodou této směsi je nejen její estetická hodnota, ale také přínos pro ekosystém - podpora zdraví, potravy a reprodukce nektar a pyl sbírajícího hmyzu, jako jsou včely, motýli a další. Dále přispívá ke zlepšení životního prostředí pro ježky, zajíce a podporuje přirozenou biologickou rozmanitost.

Jedno balení o hmotnosti 40 g pokryje plochu až 40 m².

4 produkty ve stejné kategorii
155 Kč s DPH

Butterfly Island je druhově bohatá směs letních a vytrvalých květin. Je velice oblíbených místem pro výskyt hmyzu, zejména motýlů, kterým rostliny poskytují ochranu při kladení vajíček. Jsou také bohatým potravinových zdrojem pro vyvíjejících se housenky.

Jedná se o doslova květinový ráj, který neustále mění barvy a kompozici v rámci celého léta až do podzimu.

Rostliny v této směsi dorůstají výšky až 150 cm.

Balení vystačí na plochu 100 m2.

165 Kč s DPH

Tato louka se stane oblíbeným místem a zdrojem potravy pro hmyz. Směs obsahuje mnoho letniček i vytrvalých květin. Díky ní vytvoříte přirozeně vypadající luční porost. Louka se bude v průběhu let měnit. 

Výsevem této louky přilákáte na svou zahradu užitečné opylovače – čmeláky, motýly a včely

Louka je vhodné pro výživné půdy na slunných či polostinných místech. 

Výška porostu je až 120 cm.

Balení vystačí na plochu 100 m2.

283 Kč s DPH

S oblíbenou směsí květin Country Flower Mixture z řady Profi Line od Kiepenkerl snadno vytvoříte okouzlující květinový ráj, který nejen potěší oko, ale také poskytne bohatý zdroj nektaru a pylu pro množství prospěšného hmyzu ve vaší zahradě.

První květy se začnou objevovat již po 6–8 týdnech od výsevu a budou postupně vykvétat až do příchodu zimy.

Tato pestrobarevná směs obsahuje rozmanité druhy rostlin, mezi nimiž nechybí ani tradiční zahradní květiny či květy z české přírody.

Výška těchto květin se pohybuje mezi 40–120 cm, čímž zajišťují bohatou strukturu a rozmanitost květinového záhonu.

Balení semen o hmotnosti 40 g je dostatečné pro osázení plochy až 50 m².

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se