×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Hnojivo na levandule a rozmarýny - Forestina - hnojivo - 500 ml

×

Hnojivo na levandule a rozmarýny je čistě přírodní hnojivo, které je vyrobené na bázi rostlinných aminokyselin, vinázy a jemně mletého přírodního fosfátu.

Hnojivo obsahuje organické látky, základní živiny, stopové prvky a další biologicky aktivní látky.

Hnojivo aktivuje půdní mikroflóru a zlepšuje kvalitu půdy.

Balení 500 ml vystačí na přípravu až 100 l zálivky.

Číst víceShow less
155 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000686
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití:

Roztok s hnojivem aplikujte na povrch půdy zálivkou. Zálivku aplikujte v průběhu vegetace minimálně s týdenním odstupem.

Dávkování:

Na přípravu zálivky smícháme 15 ml hnojiva (jedno víčko) s 3 l vody.

Doporučené množství je cca 5 l roztoku na 1 m2.

Další informace a bezpečnostní pokyny jsou uvedené na výrobku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000686

Parametry

Typ hnojiva
Tekuté
Hnojivo pro
Bylinky
BIO kvalita
Ano
Výrobce
Forestina
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
227 Kč s DPH

Symbivit universal je pomocný rostlinný přípravek pro pěstování rostlin. Využívá pozitivních biostimulačních a biohnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Použitím se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami – mikroskopickými vlákny, které se napojí na kořenový systém rostliny. Vytvořená mykorhiza umožní lepší a dlouhodobý příjem vody a živin a jejich efektivnější dodání rostlinám. Přírodně se tak dosáhne výnosnější úrodykrásnějších květů a celkově lepší vitalitě rostlin.

Mykorhizní houby napomáhají rozvoji kořenového systému rostliny, prodlužují vegetační dobu a zvyšují odolnost rostlin a to po celý jejich život.

Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků a fóliovníků.

Symbivit Universal je vhodný pro většinu kvetoucích rostlin, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé okrasné stromy a keře.

Použití není vhodné pro většinu jehličnanů, orchideje, rhododendrony, azalky, vřes, brukvovité a merlíkovité rostliny.

200 Kč s DPH

BoPon na zahradní květiny je vícesložkové hnojivo s vysokým obsahem mikro a makro částic, speciálně přizpůsobené požadavkům všech kvetoucích rostlin.

Vysoký obsah draslíku zlepšuje celkový stav rostlin a zvyšuje jejich odolnost vůči mrazu.

Hořčík zajistí svěží zelené listy a intenzivní barvy květů.

Obsah balení vystačí na 25 m2.

120 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v sypké formě představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje jednoduchou aplikaci a všestrannou výživu vašim rostlinám.

Ubydou vám navíc starosti se zásahy proti škůdcům. Hnojivo totiž obsahuje mimo jiné přirozeně odpuzující trus potemníka.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor, obilovin, okrasných květin, stromů a keřů, trávníků, pokojových a balkónových rostlin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

200 Kč s DPH

České přírodní hnojivo Rostík v podobě pelet představuje prvotřídní hnojivo, které zaručuje nejen jednoduchou aplikaci, ale také je obohaceno o melasu a rostlinnou jíchu pro poskytnutí všestranné a vyrovnané výživy vašim rostlinám.

Kromě toho se můžete těšit na sníženou nutnost boje se škůdci, jelikož hnojivo obsahuje přirozené odpuzující látky, včetně trusu potemníka a již zmíněné jíchy.

Je vhodné pro ekologické pěstování ovoce, zeleniny, vinné révy, jahod, brambor a obilovin.

Díky svému přírodnímu složení podporuje zdravý růst rostlin, zlepšuje kvalitu a strukturu půdy, zvyšuje její úrodnost a pomáhá udržovat optimální pH.

4 produkty ve stejné kategorii
99 Kč s DPH

Hoštické přírodní hnojivo NPK s guánem je čistě přírodní organické hnojivo bez přidání dalších průmyslově vyráběných složek. Hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků, základní živiny NPK a další stopové prkvy. 

Přípravek je vhodný pro použití v celé zahradě, obzvláště pro zdravou výživu zeleniny a ovoce. 

Hnojivo se využívá také k základnímu vyhnojení půdy na jaře nebo na podzim. 

Hnojivo není určeno k rozpouštění ve vodě a k aplikování formou zálivky. 

308 Kč s DPH

Červený jetel je významným pomocníkem pro zlepšení struktury a plodnosti zahradní půdy a je tak ideální volbou pro zelené hnojení.

Jeho pěstování hraje klíčovou roli v podpoře zdraví půdy, což má přímý dopad na zvýšení výnosů a kvality následně pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Díky svým silným kůlovým kořenům dokáže jetel červený efektivně provzdušňovat půdu a zároveň umožňuje vznik půdních bakterií, tzv. rhizobií, které jsou zodpovědné za fixaci dusíku. Tímto způsobem dochází k přirozenému obohacování půdy o živiny, které jsou nezbytné pro růst a vývoj rostlin.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se