×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Mech Stop - Agro - hnojivo - 3 kg

×

Mech Stop je vynikajícím vícesložkovým hnojícím přípravkem určeným k hnojení všech druhů trávníků.

Přípravek napomáhá růstu, zajišťuje svěží zelenou barvu a zrychluje zarůstání suchých míst. Díky svému zvýšenému obsahu dusíku omezuje růst mechu.

Holá místa jsou po odstranění mechu rychle zapojena do základního porostu.

Číst víceShow less
204 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000377
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití
Hnojivo rozsypeme na místech, kde roste mech a poté místa vydatně zalijeme.

Působením přípravku proti mechu dochází k zaschnutí mechového porostu v trávníku. Následně mech snadno odstraníte z travního porostu.

Dávkování 100 - 140 g/m2

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000377

Parametry

Přípravek proti
Plevel a mech
Typ hnojiva
Pevné
Hnojivo pro
Trávníky
Výrobce
Agro
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
269 Kč s DPH

Jedná se o krystalické hnojivo s obsahem hořčíku a železa určené k hnojení všech typů trávníků, sportovních i okrasných. 

Přípravek napomáhá odstranit z travního porostu nežádoucí mech a podporuje jeho zdravou regeneraci a růst.

Enzymy obsažené v přípravku zajišťují rychlejší rozklad travní plsti a napomáhají tak provzdušnění travního porostu. Pravidelným hnojením se trávník stává silnějším a odolnějším. 

191 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití. Jedná se o typické hnojivo "na list". Využívá se zejména na kyselých půdách, neboť vápník zmírňuje účinek půdní kyselosti.

Přípravek je s oblibou využíván pro hnojení všech typů trávníků, okrasných rostlin, ovoce i zeleniny (výjimku tvoří pouze rostliny špatně reagující na vyšší obsah vápníku, jako jsou azalky, rododendrony, kanadské borůvky apod.).

Ledek vápenatý také potlačuje tvorbu mechu.

Novinka
376 Kč s DPH

Vertikutační směs od Kiepenkerl je kombinací travního osiva, hnojiva a pomáhá vylepšovat stav půdy.

Trávníky často trpí nahromaděním plevele a mechu, což zabraňuje dostatečnému přísunu vody, vzduchu a živin ke kořenům trávy. To je díky vertikutační směsi efektivně odstraněno, čímž se uvolní prostor pro růst nového trávníku.

Produkt nabízí unikátní směs, která obsahuje 50% kvalitního travního osiva a 50% organického hnojiva.

Díky této kombinaci dochází k rychlému klíčení a tvorbě hustého, zdravého a zeleného trávníku.

Vertikutační směs doporučujeme k použití na jaře po rozrušení půdy a na podzim po poškození suchem.

Organické hnojivo navíc podporuje biologickou aktivitu v půdě, což zaručuje, že trávník bude vitální a odolnější. 

S balením o hmotnosti 1 kg můžete zasít plochu až 30 m²

4 produkty ve stejné kategorii
296 Kč s DPH

Vojtěška představuje cennou vytrvalou rostlinu, která se hodí zejména pro zelené hnojení, ideálně na půdách s vysokou mírou zhutnění.

Díky svým kůlovým kořenům dokáže proniknout do větší hloubky a efektivně tak půdu provzdušňuje, což napomáhá udržovat její dobrý zdravotní stav.

Její schopnost dlouhodobě vázat živiny a obohacovat půdu o dusík má pozitivní vliv na výnos a kvalitu následně pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Navíc se vojtěška řadí mezi krmné rostliny s vysokým obsahem bílkovin, což ji činí významným zdrojem výživy pro množství domácích a hospodářských zvířat.

235 Kč s DPH

Tempo-Green představuje vysoce hodnotnou směs semen rychle rostoucích rostlin, která je speciálně navržena pro zelené hnojení.

Tyto semena jsou vybírána pro svou schopnost rychlého klíčení a schopnost efektivně a rychle pokrýt půdu v zahradě hustým zeleným kobercem.

Směs Tempo-Green je obzvláště vhodná pro zahrady, kde je půda intenzivně využívána, a také jako příprava půdy před výsadbou nových rostlin.

Použití této směsi napomáhá zlepšení struktury půdy, podporuje její biologickou aktivitu a zvyšuje obsah organické hmoty, což má příznivý vliv na celkovou plodnost a zdraví zahradní půdy.

Balení o hmotnosti 500 g vystačí na cca 100 m2.  

86 Kč s DPH

Zelené hnojení z lněných semen je významným přínosem pro strukturu půdy. Len modrý disponuje rozsáhlým kořenovým systémem, který efektivně zlepšuje provzdušnění a propustnost půdy.

Nadzemní části rostlin poskytují stín, ochraňují půdu před vysycháním a po jejich zaorání se transformují na bohatý humus. Tento humus je zásadní pro život půdních mikroorganismů, podporuje plodnost půdy a její schopnost udržovat vodu a živiny díky formování humusových komplexů.

Modrý len, historicky ceněná kulturní plodina, je známý svými nádhernými květy a semeny, která jsou zdrojem kvalitního oleje. Dále je významný obsahem vláken, která se v minulosti běžně využívala pro výrobu textilních materiálů. 

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se