Kategorie
- Black FridaySleva 40 % na HITY ze semínek
- Dárky nejen na VánocePotěšte své blízké dárky do zahrádky
- Podzimní cibulovinyJeště stihnete vysázet
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoceStále je co vysévat!
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keřePřipravte si semínka přes zimu
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazyOriginální Vánoce!
- Knihy
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
BIO Vigna hranatá - bio semena na klíčení - 200 g
Klíčky představují bohatý zdroj vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a nezbytných mastných kyselin. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW stravování. Jejich pravidelná konzumace doplní organismu důležité minerály a pomáhá nastartovat proces detoxikace a redukce váhy.
Balení obsahuje 200 gramů bio semen fazole adzuki.
Vigna hranatá, známá jako fazole adzuki má osvěžující a sladkou chuť.
Semena fazole patří mezi rostlinné zdroje s vysokým obsahem bílkovin, což je činí ideální součástí vyvážené stravy. Kromě bílkovin nabízejí fazole adzuki velké množství vlákniny, minerálů a vitamínů.
Klíčky se doporučuje je konzumovat v syrovém stavu, například jako doplněk do salátů, dekoraci pečiva, ingredienci do polévek a pomazánek, nebo pro výrobu domácích zeleninových šťáv.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Návod k přípravě:
Semena nechte 3–5 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Dvakrát až třikrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 18–21 °C.
Před samotnou konzumací doporučujeme naklíčená semena propláchnout vodou.