Kategorie
-
Zelenina a ovoceVypěstujte si vlastní zeleninu
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
RajčataLahodná rajčata - vybírejte ze 160 odrůd
Nejširší výběr tradičních i hybridních odrůd
- Jarní cibulovinyBegónie, jiřinky, gladioly a další!
- Sadbová zeleninaPrvní jarní sazečky skladem!
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keřePřipravte si semínka přes zimu
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
Nejširší výběr tradičních i hybridních odrůd
-
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
Tulsí BIO - Bazalka posvátná - Ocimum sanctum - mletá nať - bio kvalita - 100 g
V ájurvédě, tradičním léčitelství původem z Indie, je bazalka posvátná známou bylinou.
Bazalka Tulsi podporuje imunitní systém, přináší vitalitu a je dokonce známá pod názvem "elixír života". Přisuzují se jí také antioxidační vlastnosti.
Pozitivní působení má tulsi na naše srdce, které podporuje v normálním zdravém fungování. Tulsi napomáhá normálnímu zvládání stresových situací. Neopomenutelné jsou posilující účinky bazalky posvátné na náš dýchací systém.
Návod na přípravu:
Jednu čajovou lžičku mleté bazalky rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody než prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.