×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Zkuste napsat hledaný produkt jinak
PPL Parcelshop

Kategorie

Řepka ozimá - semena - 200 g

×

Semena ozimé řepky se využívají zejména jako zelené hnojení půdy. Po vytvoření dostatečného množství zelené hmoty se rostlina zaryje do půdy. Proces rozkladu probíhá za pomoci bakterií a dalších organismů, které svou aktivitou zvyšují úrodnost půdy.

Výsevem tak získáte kvalitní, čistě přírodní hnojivo, které zvýší výnos z dalších pěstovaných rostlin. Chrání půdu před úbytkem živin, před větrnou a vodní erozí a potlačuje růst plevelů.

Vzešlé rostliny navíc poskytnou potravu medonosnému hmyzu.

Balení o hmotnosti 0,2 kg vystačí na cca 200 m2.

Číst víceShow less
35 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
7000740
Přidat k oblíbeným
Popis

Doba výsevu: od druhé poloviny března až do září
Hloubka setí: 2 cm
Hustota setí: 1 g/m2

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000740

Parametry

Velikost balení
200 g
Výrobce
Forestina
Nejčastější dotazy
Mohlo by se také hodit
542 Kč s DPH

Přírodní biocid účinně působí proti štěnicím, blechám, mravencům, roztočům či dalšímu lezoucímu hmyzu. 

Přípravek můžete využít jak v bytě, tak i v autě či jiných vnitřních prostorách

Účinnou látkou je oxid křemičitý, který narušuje ochrannou povrchovou vrstvu těla hmyzu. Pro lidi a zvířata je bezpečný.

Přípravek je bez zápachu a lze jej využívat celoročně. 

Novinka
111 Kč s DPH

Jetel je díky své mrazuvzdornosti ideální pro zelené hnojení.

Jetel bílý je nízko rostoucí, vytrvalá rostlina, která se hodí nejen jako podsev mezi zeleninu, ale také pod ovocné stromy a keře bobulovin. V těchto místech vytváří snadno udržovatelný kobercový porost, který láká medonosný hmyz.

Jetelové nadzemní výhony jsou hustě olistěné a rychle vytvářejí stinný prostor, což přispívá k potlačení růstu plevelů.

Díky silným a bohatě větveným kořenům pomáhá vylepšovat strukturu a provzdušnění půdy.

Novinka
88 Kč s DPH

Jetel inkarnát je významná hospodářská rostlina, která produkuje bohaté množství zelené biomasy a tím přispívá k ochraně půdy před přímým slunečním zářením a erozí.

Listy a stonky této rostliny jsou pokryty chloupky a během období květu vytváří klasy v odstínech purpurové a červené barvy.

Jetel je významný díky kořenovým bakteriím, které hrají klíčovou roli v rozkladu živin během přípravné fáze pěstování nebo po sklizni různých druhů zeleniny.

Jetel karmínový se často využívá v zemědělství, a to především jako krmivo pro hospodářská zvířata.

Ačkoliv se jedná o rostlinu užitečnou pro zelené hnojení, je třeba mít na paměti její nízkou odolnost vůči některým nepříznivým podmínkám.

209 Kč s DPH

Krmná řepa Eckdorot je charakteristická svým cylindrickým tvarem a tmavou barvou.

Odrůda se vyznačuje přímým růstem, což usnadňuje její sklizeň.

Eckdorot plodí šťavnaté, velké bulvy s jemnou strukturou, které jsou ideální jako živočišné krmivo.

Krmná řepa Eckdorot může být použita také jako zelené hnojivo k obohacení půdy o organickou hmotu a živiny. Po sklizni nebo před plným dozráním mohou být rostliny zaorány do půdy, kde se rozloží a zlepší tak její úrodnost.

Optimální doba výsevu této řepy je v dubnu, přičemž je důležité zajistit její sklizeň před nástupem prvních mrazíků.

4 produkty ve stejné kategorii
271 Kč s DPH

Perský jetel, který není odolný proti mrazu, se osvědčil jako účinná plodina pro zelené hnojení. Jeho vysazení má klíčový vliv na zlepšení struktury a biologické aktivity zahradní půdy, což následně podporuje vyšší výnosy a lepší kvalitu pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Jeho robustní kořenový systém pomáhá provzdušňovat půdu. Na kořenech se formují uzlíky s bakteriemi schopnými fixovat atmosférický dusík, čímž se obohacuje půda o tento důležitý prvek.

Perský jetel je tak ideální předplodinou pro pěstování rostlin, které mají zvýšenou potřebu dusíku. Navíc jeho medově vonící květy představují významný zdroj potravy pro včely, což přispívá k biodiverzitě a zdraví včelích populací.

74 Kč s DPH

Směs z nemořeného osiva se používá jako zelené hnojení půdy. Po vytvoření dostatečného množství zelené hmoty se rostlina zaryje do půdy. Proces rozkladu probíhá za pomoci bakterií a dalších organismů, které svou aktivitou zvyšují úrodnost půdy.

Výsevem tak získáte kvalitní, čistě přírodní hnojivo, které Vám zvýší výnos z dalších pěstovaných rostlin. Chrání půdu před úbytkem živin, před větrnou a vodní erozí a potlačuje růst plevelů.

Balení o hmotnosti 0,5 kg vystačí na cca 500 m2.

209 Kč s DPH

Krmná řepa Eckdogelb je charakteristická svým žlutým zbarvením a válcovitým tvarem. Pyšní se vysokým výnosem a šťavnatou, jemnou texturou.

Tato odrůda je vysoce ceněna díky své výrazné chuti a bohaté úrodě.

Pro dosažení optimálního růstu a kvality plodů je nutné věnovat pozornost pravidelnému zalévání, adekvátnímu hnojení, pečlivému odstraňování plevelů a udržování půdy v kypřeném stavu.

Krmná řepa Eckdogelb může být použita také jako zelené hnojivo k obohacení půdy o organickou hmotu a živiny. Po sklizni nebo před plným dozráním mohou být rostliny zaorány do půdy, kde se rozloží a zlepší tak její úrodnost.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se