Kategorie
-
Cibuloviny a sazenicePředprodej cibulovin právě zahájen!
Více než 60 kategorií okrasných rostlin na jednom místě
- Sadbová zeleninaPřipravte se na podzimní výsadbu
- BIO kvalita
-
Okrasné rostlinyVypěstujte si krásu od semínka
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoce
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keře
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Více než 60 kategorií okrasných rostlin na jednom místě
-
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
BIO Brokolice, ředkev, jetel - směs - bio semena na klíčení - 200 g
Klíčky jsou velkou zásobárnou vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních kyselin. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW stravování. Pomohou také při detoxikaci organismu a redukci váhy.
Balení obsahuje 200 gramů směsi semen bio brokolice Raab (Brassica Rapa Cymosa), bio ředkve čínské růžové (Raphanus Sativus) a bio jetele (Trifolium spp). Díky tomuto složení mají klíčky výbornou vyváženou chuť a navzájem se nutričně doplňují.
Klíčky doporučujeme konzumovat syrové například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva nebo přísadu do polévek a pomazánek.
Tato směs je určená k celoročnímu klíčení.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Návod k přípravě:
Semena máčejte po dobu 8-12 hodin, poté nechte 4-6 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Alespoň dvakrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 20°C.
Naklíčená semena jsou ideální ke konzumaci při velikosti 2,5-5 cm. Před samotnou konzumací je nutné je propláchnout vodou. Nespotřebované klíčky je možné uchovávat 1-2 týdny v chladničce.