Kategorie
- Dárky nejen na VánocePotěšte své blízké dárky do zahrádky
- Podzimní cibulovinyDoprodej cibulovin
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoceStále je co vysévat!
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keřePřipravte si semínka přes zimu
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazyOriginální Vánoce!
- Knihy
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
BIO Jemná směs - bio semena na klíčení - 40 g
Klíčky se řadí mezi významné zdroje vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku a to včetně RAW stravování. Podporují proces detoxikace těla a přispívají tak k účinné redukci tělesné hmotnosti.
Balení obsahuje 40 gramů bio semen jemné směsi. Směs obsahuje: 30% semen vojtěšky, 10% semen hnědé čočky, 10% semen červené čočky, 40% semen fazole a 10% semen ředkvičky.
Klíčky jemné, svěží chuti jsou vhodné k přímé konzumaci nebo osvěžení rozličných jídel.
Klíčky doporučujeme konzumovat syrové například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva, přísadu do polévek a pomazánek, nebo třeba k přípravě domácích zeleninových šťáv.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Návod k přípravě:
Semena nechte 3–5 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Dvakrát až třikrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 18–21 °C.
Před samotnou konzumací doporučujeme naklíčená semena propláchnout vodou.
Nespotřebované klíčky lze uchovávat maximálně týden v suchu a chladu.