Kategorie
- Podzimní cibulovinySkladem čerstvé cibuloviny
-
Travní směsi a loukyI pro podzimnní výsevy
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Sadbová zeleninaČerstvý česnek právě skladem
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoceStále je co vysévat!
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keře
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
Šafrán setý - Crocus sativus - hlízy krokusu -...
Kosatec německý Nibelungen - Iris germanica -...
Cibule sazečka zimní Rote Winter - Allium cepa...
Pivoňka Patio London - Paeonia lactiflora -...
BIO Cizrna - Cicer arientinum - bio semena na klíčení - 200 g
Klíčky cizrny jsou velice bohaté na výživné látky. Obsahují velké množství vitamínu A, B, kyselinu listovou a minerály, jako je vápník, fosfor, železo a další. Jsou tak vítanou součástí každého zdravého jídelníčku i RAW kuchyně.
Balení obsahuje 200 gramů BIO semen cizrny beraní (Cicer arientinum), která má vynikající oříškovou chuť.
Klíčky doporučujeme konzumovat syrové například jako zpestření salátů, ozdobu pečiva nebo přísadu do polévek.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Návod k přípravě:
Semena máčejte po dobu 8–12 hodin, poté nechte 4–6 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Alespoň dvakrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 20 °C.
Naklíčená semena jsou ideální ke konzumaci při velikosti 1–5 cm. Před samotnou konzumací je nutné je propláchnout vodou. Nespotřebované klíčky je možné uchovávat 1–2 týdny v chladničce.