
Kategorie
- Dárkové balíčky
- Dárkové poukazyUdělejte radost svým blízkým
- Knihy
- Pěstební soupravyTIP
- Produkty v BIO kvalitě
-
Semena zeleniny
- Sadbová zeleninaSazečky a šalotky na skadě
- Sazenice
- Semena rajčat
- Semena paprik
-
Semena léčivých rostlin
- Jahodník
- Semena okrasných rostlin
- Cibulky okrasných rostlinJarní cibuloviny na skladě!
- Semena na klíčení
- Semena exotických plodů
- Semena masožravek
-
Semena stromů a keřů
- Semena užitkových rostlin
- Semena travních směsí
- Speciální substráty
- Hnojiva a růstové stimulátory
- Ochrana nejen rostlin
- Pomůcky k pěstování
- Zdraví z přírodySušené bylinky k výrobě čajů a nálevů


Pěstební sada start - pro rajčata a papriky - 1 ks

Dětský čaj BIO - ovocná čajová směs - bio...

Voucher z lásky v hodnotě 750,- Kč

BIO je naše cesta - kniha - 1 ks

Matcha BIO - mletý zelený čaj - bio kvalita -...

Borovicové pupeny BIO - prášek - bio kvalita -...

BIO Řecké oregano - Origanum hirtum - bio...

BIO Chilli Habanero červené - Capsicum chinense...

BIO Šalvěj lékařská - Salvia officinalis - bio...

BIO Divoké rajče Rote Murmel - Solanum...

Altela - Biocont - ochrana rostlin - 50 ml
Pelyněk
Pelyněk je rostlina patřící do čeledě hvězdicovitých. Svým vzhledem nezaujme – právě naopak: tuhle nenápadnou bylinku lze poměrně snadno přehlédnout. Její léčivé účinky jsou více než působivé. Používá se k tlumení křečí, při potížích s trávením, zvracení, nechutenství či na posílení organismu při chřipce nebo nachlazení.
Pelyněk je letnička nenáročná na pěstování, a tak se o něj zvládnou správně postarat i začínající pěstitelé bylinek.
V naší nabídce najdete hned několik druhů. Pelyněk Černobýl slouží k dochucení salátů, pomazánek a polévek. Pelyněk kozalec, zvaný i estragon, jehož listy obsahují velké množství aromatických látek, dodá výjimečnou chuť zejména kavkazským a francouzským pokrmům. Je méně hořký jako pravý pelyněk a chuťově připomíná anýz. Pelyněk pravý, známý i jako absint, roste jako polokeř. Protože jeho mladé listy obsahují látky, které účinně napomáhají trávení tuků, přidávají se k masu i do tučných pokrmů.